Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennek nem szabadna megtörténni...

Ennek nem szabadna megtörténnie, ez rombolás” – Tényleg bezár az Átrium? És az miért olyan nagy baj? Van még X színház most eggyel kevesebb lesz

Figyelt kérdés

Eleve egy olyan hely amit a betérők nem tudnak eltartani az minek van....

mertt erről szól az egész. eddig is állam támogatásból éltek most az elapadt, a jegyek meg a hideg vízre se elegek. Hát bezár a bazár.

Mi a gond itt?

2022. júl. 2. 09:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennek mintájára kérdezhető, hogy egy csapat el tudja-e tartani focistáit, stadionját állami támogatás nélkül, csupán az eladott jegyekből:

Azért kell több színháznak működnie, mert csak így lehet kiszolgálni a különböző igényű nézőket.

Nem minden tehén fekete és nem minden színházban ugyanaz a repertoár.

2022. júl. 2. 09:38
 2/17 anonim ***** válasza:
9%

", mert csak így lehet kiszolgálni a különböző igényű nézőket."

Ja értem. És ha én pucér kisfiúkat akarok a színpadon látni az én színházam az hol van?

Vagy ha nekem NULLA igényem van színházra akkor meg zárjon be az összes?

2022. júl. 2. 09:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Eleve egy olyan hely amit a betérők nem tudnak eltartani az minek van...." És ezzel a gondolkodásmóddal megszűnik az összes színház, ideértve a Nemzeti Színházat is, múzeum, könyvtár, iskola, egyetem. Az egészségügy gyakorlatilag már tényleg megszűnt. Tudod, feltalálták az államot. Aminek újraelosztási szerepe van, egyebek közt a kultúrára, merthogy az is az élet része.

A másik: te mit szólnál, ha a mondjuk 300 ezer Ft-os fizetésedet 250-re csökkentenék, mondván, hogy marad még így is elég neked?

2022. júl. 2. 09:51
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

"A másik: te mit szólnál, ha a mondjuk 300 ezer Ft-os fizetésedet 250-re csökkentenék, mondván, hogy marad még így is elég neked?"

Aznap otthagynád a szarba őket és mennék máshova. ennyi. távozás előtt még a padlóra szarnék mutatóba.

nem vagyok röghözkötött jobbágy.

2022. júl. 2. 09:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az orszagban haldoklik a kultura. Ez a szinhazas csak egy dolog a hasonlok kozul. Es azert baj, mert egyre ostobabb es gyulolkodobb a nep, a tobbiek pedig megfulladnak koztuk.
2022. júl. 2. 10:04
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

"a tobbiek pedig megfulladnak koztuk."

Akkor irány külföld . húzzanak el. én is azt tettem tizensok éve, és egy pillanatig se bánom.

2022. júl. 2. 10:20
 7/17 anonim ***** válasza:
39%
#6: Befejezem az egyetemet jovore es megyek is. De, nem mindenki akar vagy tud menekulni.
2022. júl. 2. 10:27
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván, aki nem szeret odajárni (vagy akár színházba sem), annak mindegy. Aki meg szeret, az sajnálni fogja.

Most ennyi erővel engem meg X diszkó/bár bezárása nem zavar, mert sosem járok, mások meg attól vannak kiakadva. Pedig azokból is marad még elég, de akinek az volt a törzshelye, azt ez nem fogja vigasztalni.

Amúgy, csak mondom, hogy Magyarországon van kb. két színház, ami támogatás nélkül megél (Madách és Operett). Az összes többi támogatást kap.

2022. júl. 2. 11:45
 9/17 Isti22 ***** válasza:
0%

Kedves kérdező, azért probléma, mert teljesen önkényesen zajlik, hogy ki kap állami támogatást és ki nem.

Azzal nekem sincs problémám, hogy aki nem tud a piacról megélni, az zárjon be.

2022. júl. 3. 08:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tud a piacról megélni a kultúrában, 9-es! A bekerülési költségek nem jönnek ki a megfizethető jegyárakból.
2022. júl. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!