Tegyük fel, hogy valaki színházi (esetleg filmes) rendező akar lenni Dél-Koreában. Mit kell tennie, hogy ez megvalósuljon?
Szerintem az egyik legfontosabb dolog a nyelvtudás. Ha nem tudsz koreaiul, akkor veszett fejsze nyele.
Aztán, szerintem fontos a végzettség is. Valamint a képességeid és a tulajdonságaid. Továbbá szükséged van egy jó nagy adag bátorságra, kitartásra, önállóságra és talpraesettségre.
Merülj bele kicsit a koreai kultúrába is.
És természetesen a lakhatást is meg kéne oldani valahogy, valamint valamilyen munkát sem ártana találni, mert az nem úgy működik, hogy te például kimész Dél-Koreába és hip-hop máris filmes rendező vagy.
Jelenleg ennyi jutott eszembe.
1: Köszönöm a segítséget, eddig Magyarországon terveztem koreai rendező lenni, de megfontolom Dél-Koreát is...:)
2: Neked tényleg köszönöm. :D
Azon gondolkodom, hogy melyik lehet a célravezetőbb, Magyarországon tanulni, és úgy kimenni, vagy alapból ott elvégezni a szükséges tanfolyamot. Egyáltalán mennyit keres egy rendező? Mennyire felkapott? Mert ha minden második ember rendező akar lenni, akkor nyilván elég nehéz eredményesnek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!