Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyet lehet? Most mégis mit...

Ilyet lehet? Most mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jött hozzánk szakmai gyakorlatra egy srác, nem volt szimpatikus, pláne, hogy úgy vettem észre, hogy a barátnőm szimpatizál vele, talán a kelleténél jobban is, ugyanis mindig ment és beszélgetett vele a barátnőm, kereste a társaságát a srácnak.

Szóval úgy gondoltam, hogy letöröm a szarvát, és néha oda-oda szólogatok neki. Az csak könnyebbé tette a dolgot, hogy lassú is volt picit, ezért könnyebb volt szívni a vérét.

Ma reggel arra jöttem be, hogy máshol folytatja a szakmai gyakorlatát, illetve most jött egy messenger üzenet a sráctól, szó szerint ez: végre, hogy nem kell egy munkahelyen lennünk, mert nem akartam, hogy munkahelyi balesetet szenvedj ;) , de azért mégsem hagyhatom "hála nélkül" a 8 héten át tartó savazásod, szóval válassz, munka előtt, vagy munka után akarod, hogy felpofozzalak? Ne próbálj ne válaszolni, tudom, hogy hol dolgozol, és mikortól meddig, ha nem jössz magadtól, akkor megkereslek.

Egyrészt, megnéztem a srác facebook oldalát, jiu jitsuzik, és thai boxol, másrészt nem akarok verekedni egyáltalán, se pofont.

Szerintetek ha szólok a rendőröknek, illetve az egyesületeknek, ahova edzeni jár, akkor eltudom kerülni a pofonokat?

2022. jún. 30. 13:13
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Esetpeg gondolkodj el azon, h a barátnődnek miert nem vagy elég.... 😂
2022. jún. 30. 14:16
 22/60 anonim ***** válasza:
29%
Troll
2022. jún. 30. 14:35
 23/60 A kérdező kommentje:
A kérdésre egyikőtök sem válaszolt, kösz a semmit, szánalmas emberek vannak itt.
2022. jún. 30. 14:42
 24/60 anonim ***** válasza:
100%

Főleg te kérdező.

Kérdésedre válaszolva:

Igen, felpofozhat. (valószínűleg több esze van).

Persze, fel is jelentheted utána.

Ha mégis felpofoz, talán lesz annyi haszna hogy tanulsz belőle.

Ha meg fel is jelented, talán a barátnődnek jön meg az esze, hogy mekkora tapló vagy, és tényleg keres mást.

Szívesen.

2022. jún. 30. 14:47
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
Milyen valaszt akarsz erre? Miert ne verhetne meg? Ha ugy csinalja h ne legyen nyoma es nincs szemtanu vagy kamera akkor meg is ussza 🤷 Sose ertem azokat akiknek puhanyon nagy a szajuk
2022. jún. 30. 14:54
 26/60 anonim ***** válasza:
95%
a kérdező az aki egyszer egy pasi lakására felment és a pasi pelenkában várta az ágyban. xD
2022. jún. 30. 14:58
 27/60 anonim ***** válasza:
2022. jún. 30. 15:00
 28/60 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok az te sötét kretén.
2022. jún. 30. 15:04
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Hat ja eselyes.. Ugyanaz az iraskep, fogalmazas. Vannak ilyen beteg arcok 😅
2022. jún. 30. 15:07
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

#26: 😂😂😂😂

Kamu volt az is....

2022. jún. 30. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!