Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mégis maradni szeretnék ?...

Mégis maradni szeretnék ? Most nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Coopnál dolgozok jelenleg . Meg próba időn vagyok .A lakóhelyemtől elég messze van korán kell kelnem és ha délutános vagyok este 9kor végzem a munkahelyről biciklizek aztán kb 40perc az út hazáig . 11 után érek haza ezért lett egy lehetőség hogy egy útba eső coopba át helyeznének . El vállaltam viszont mikor bementem egyáltalán nem voltak szimpatikusak a kollégák . Olyan flegmán válaszoltak és méregettek. A jelenlegi helyemen a kollégákat megszerettem jól kijövök velük, nem furkálódnak . Megbántam hogy ez miatt át helyeztettem magam . Már mindneki tudja hogy elmegyek sajnálják mert megszerettek megszoktak engem . És aki jelentkezett oda az is vissza mondta . Viszont már aláírtam a papírt is hogy átmegyek a másik helyre . Nem merek most előállni már vele hogy mégis maradnék . Tartok tőle hogy kiakadna mindenki ez miatt . Megbántam hogy bele mentem abba hogy át menjek egy másik boltba . Mit csináljak? Megpróbáljak beszélni erről hogy mégis maradnék ? Vagy mostmár ne variáljak ?
2022. ápr. 11. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Mindenképpen szólj, minél előbb.
2022. ápr. 11. 18:18
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
81%
Az új helyen is emberek dolgoznak. Ugyanúgy be fogsz tudni illeszkedni, ugyanolyan jó viszont fogsz kialakítani. Ez ugyanis nem RAJTUK, hanem javarészt rajtad múlik. És ha régi helyen sikerült, itt is az fog történni.
2022. ápr. 11. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:
De a legtöbb helyen előítéletesek , kiközösítik az embert az elején ,itt egyáltalán nem közösítettek ki befogadóak voltak érdeklődőek . Meg akartak ismerni . Volt olyan munkahelyem ahol egyáltalán nem akartak befogadni. Itt a társaság nagyon jó nem furkálódnak . Sok helyen igen
2022. ápr. 11. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Még nem ismered őket csak pár percig találkoztál velük,nem biztos hogy hosszabb távon rosszak lennének.Simán lehet hogy normálisan tudsz dolgozni velük is,próbálj meg pozitívan hozzáállni mert látszani fog rajtad ha negatív érzelmekkel mész oda.

Talán lehetséges visszamondani de nem nagyon értékelnék azt hogy utolsó percben mindent sztornózni akarsz,te is tudtad hogy új kollégák lesznek akik ki tudja milyenek.

2022. ápr. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!