Érdemes emiatt szólni a főnöknek?
Azért mert a szolgálati ideje alatt ( 12 óra) a kollégám bejon mellém aludni vagy filmezni és semmi nem érdekli ( épület zárás és papirozas stb). Nem foglalkozik vele h én 24órásként aludnék kicsit.
A másik két 24órast is zavarja de mindenki csak mondja.
Ugyanazt a pénzt kapja mindenki
Előtte esetleg együtt közösen beszélhetnétek vele,hogy vagy változtat vagy ...lesz a következménye.
A főnöknek is együtt érdemes szólni, máskülönben azt fogja gondolni, hogy hiszti vagy személyes konfliktus, amit kettőtök közül te nem tudsz kezelni.
En beszelnek eloszor vele, hatha eszreveszi magat es valtoztat. Ha valami problemam van valakivel, azt szeretem megprobalni lerendezni mielott egy harmadik szemelyhez fordulok, akkor is ha munkaval kapcsolatos.
Velem volt hasonlo szituacio, hogy valakinek baja volt velem munkahelyen es nekem fogalmam sem volt rola de nem szolt, hanem egy nap a total semmibol kaptam egy fejmosast a fonokomtol... pedig lehetett volna mashogy kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!