Egyik nagyon vékony férfikollégám mindig miután megkajált ebédszünetben, bemegy a budiba. Azt gyanítom, hogy hánytatja magát. Ez lehet a budibamenetel mögött?
Én nem vagyok vékony, ellenben az emésztésem olyan, hogy étkezés után elvonulok szaunni, mert akkor jön rám és kész.
Nincs ebben semmi. Főleg, ha akkor van szünet, kénytelen kihasználni, hiába menne magától fél órával később.
#13:
Szerintem meg nem feltétlenül kell azonnal önjelölt buzgómócsingoskodni, mint egy Teréz anya, mert azt sem sokan szeretik ám.
Melyik megye?
Csak azért mert én is ilyen vagyok és engem kifejezetten zavarna az efféle feltételezés!
Lehet nem megy azonnal mosdóba amikor kimegy ebédelni, mert a konyhában/ebédlőben szeretne a tumultus előtt enni vagy tudja előre, hogy sokat elidőzik majd a mosdóban, ezért inkább megebédel és a szünet hátralevő részében ráér a mosdóban intézni a dolgát.
Lehet szeretné elintézni a folyóügyeit mielőtt visszamegy dolgozni, hogy biztosan ne kelljen kimennie a következő szünetig és így az ebéd vége és a további munka kezdete előtt kiszalad.
Lehet szeretné megmosni a fogát.
Lehet egészségügyi problémái vannak, például az étel felfújja, nagyon gyors az anyagcseréje és egy pohár vizet ha megiszik, 30 perc múlva már ki kell mennie.
Én viszont csatlakozok az előttem szólókhoz. Ez nem a te dolgod, nem kell, hogy foglalkoztasson és főleg nem kell, hogy aggódva beleavatkozz.
Érzem, hogy a bulémiára megy ki a kérdés, de laikusként te tudnál segíteni egy bulémiás embert? Hogyan segítenéd őt? Ugyanis az annál komplikáltabb, minthogy te elbeszélgetsz vele és utána állandóan a nyomába legyél kimenj vele a mosdóba. Ezzel önmagában nem oldod meg a gondját, sőt, még többet árthatnál, mint segítenél. Már csak ezért is óvaintelek attól, hogy ebbe te beleavatkozz.
Édes Istenem!
Én rövid időn belül megőrülnék olyan közegben, ahol vadidegen emberek azt tartanák számon, hogy az ebédidőmben megyek a mosdóba vagy nem megyek!
És ha megyek, akkor miért megyek?🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!