Egyik nagyon vékony férfikollégám mindig miután megkajált ebédszünetben, bemegy a budiba. Azt gyanítom, hogy hánytatja magát. Ez lehet a budibamenetel mögött?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 19:07
2/23 A kérdező kommentje:
Ti láttatok már ilyet?
2022. jún. 24. 19:15
3/23 anonim válasza:
Kihasználja a szünetet és kakil mint minden normális ember!
Ja és nem illik ilyennel foglalkozni!
4/23 anonim válasza:
Álbajusszal bemehetsz a másik fülkébe és kihallgathatod!
5/23 anonim válasza:
2.Nem mivel én nem szoktam figyelgetni a munkatársaimat ha wcre mennek és kifigyelni mit csinálnak...nem hiszem el hogy már a wcn sincs privát szféra...
6/23 anonim válasza:
Lehet hogy valami betegsége van.Én pl. rettentő vékony vagyok,és mikor telieszem magam és fölállok,már mehetek is egyből a wc-re,mert nem marad meg bennem,és ezért nem is tudok hízni.
7/23 anonim válasza:
Azt a hogy merészel budira menni kajálás után! Ez felháborító!
Vagy te vagy a vécésnéni, és neked is pont akkor van az ebédszüneted?
8/23 anonim válasza:
Tipikus pletykás vénasszony mentalitás!
9/23 anonim válasza:
Én a helyedben beosonnék utána, és szimatolnék, hogy kakiszag van vagy hányásszag. Ne add fel, derítsd ki, mi történik!
10/23 anonim válasza:
Legközelebb előzzed be a budin és zárd ki!
Ha odahány, akkor igazad van, de ha beszarik, tévedtél:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!