Nagyon gonoszak velem a nők munkahelyen,amit nem értek miért,mert egy tök normális srác vagyok. Miért viselkedik egy nő,így egy férfival?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 20:20
11/38 anonim válasza:
6 Pofozza fel őket?:)
Te meg próbálj meg nő lenni.
12/38 anonim válasza:
Én ismerem ezt,velem is az volt 2 nő munkatársam.Később kiderült mielőtt kiléptem onnan,hogy belém volt esve mindkettő.
13/38 anonim válasza:
Kérdező, ha tudsz válts munkahelyet. de amúgy mit csinálnak? gúnyolódnak?
14/38 anonim válasza:
Molesztálnak, szexuálisan zaklatnak?
15/38 anonim válasza:
a nők gonoszak , nekem mindig elopják az análdugóimat a hűtőből ( análdugó csak hidegen jó)
16/38 anonim válasza:
Érd el a szivárványt cuki fiú.
17/38 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ha már hetente fárasztod itt a népet ugyanezzel a kérdéssel, akkor legalább fogalmazz változatosan.
"Miért viselkedik egy nő,így egy férfival?" na miért....
18/38 anonim válasza:
Szerintem mert alapból alárendelt vagy, így megszimatolták a dolgot, és direkt szívatnak, mert hagyod magadat alárendelődni. Mond ki a véleményedet nekik, mond ki, hogy "NEM!", ha megkérnek valamire. Azaz mutasd meg a t*ösebb oldaladat.
Vagy hívd ki őket egy kick-box meccsre:). (ez utóbbi csak poén)
19/38 anonim válasza:
Ha alapvetően kevésbé segítőkészek veled mint más férfiakkal, akkor valószínűleg nem nézel ki jól, karizmátlan vagy, netán autista.
20/38 anonim válasza:
#17: legalább 10x kiírta már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!