Mennyire számít normálisnak az,hogy 167-cm magas vagyok 20-évesen? F)
Érdekelne, hogy mennyire számít normálisnak,a fent említett testmagasság a koromhoz képest.
És hogyan szerezzek előnyt,a magas emberekkel szemben!
Ezt úgy értem hogy rólam is elhigyék,hogy vagyok olyan erős és jó mindt ők
Peldaul, gyúrd ki magad! Az alacsony emberek sokkal könnyebben lesznek látványosan izmosak! Nem véletlen, hogy a legtöbb profi testépítő alacsony!
Nem azt mondom, hogy legyél testépítő, de kezd el konditerembe járni!
Nekem is van olyan haverom, aki 160 cm, de nem mernék vele kötekedni, mert olyan nagydarab meg határozott személyiség! Ráadásul, régebben boxolt is...😅
Fiú vagy lány vagy?
Én lány vagyok és 170 cm vagyok, de ismerek fiút aki, 23 évesen 156 cm. Genetikafüggő legfőképpen.
Előnyt meg úgy szerezhetsz, hogy kivàgod a fejedből a magasságodból fakadó kisebbségi komplexusodat(nekem is volt, tudom miről beszélek), és elkezdesz nem túlkompenzàlni, hanem megérteni azt, hogy még bizony van egy pici időd, míg nőhetsz, még lehetsz izmos, sportos, erős, stb. Mert még ilyen korban semmit nem késő elkezdeni. Legyen egy kiàlló stílusod, meg fejben tisztàzd magadban, hogy te így vagy jó. Egyébként is ez kb átlag magasság, egyáltalán nem vagy kicsi. Pláne, ha lány vagy, de ha fiú vagy sem.
Hülye kérdés valóban, ilyenek a génjeid. Valószínűleg nem fogsz már nőni.
Van aki 150 centis marad, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!