A hugom mindig kacérkodik a pasikkal akik vendégségben vannak nálunk. Pedig van pasija. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 20:08
2/7 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk panaszkodott már hogy nem igazán olyan a kapcsolata amilyet elképzelt, de szerintem akkor is először le kéne zárni azt ami nem jó. De lehet én vagyok konvencionális beállítottságú.
2022. jún. 18. 20:18
4/7 anonim válasza:
A nők nagyrésze ilyen.
Liánoznak.
5/7 anonim válasza:
Szinte összes nő ilyen, nem kell meglepődni.
6/7 gublug válasza:
Szia. Beleestem egy ilyen személy csapdájába. Édes volt a mosolya, és elcsavarta a fejemet, és mindenki másét is, de igazából senkivel sem kezdett komolyan.
Ennek a típusnak az a lényege, hogy csak a figyelem kell lenni. Szeret a figyelem központjában lenni. Az ilyen típus felszínes és sekélyes.
7/7 anonim válasza:
Amikor lehet, kacérkodik. Ez van? Lehet, hogy játszik S nem is tetszik neki mind, aki jön. Mindenkivel nem lehet kacérkodni. Akinek ez tetszik, élni fog a lehetőséggel. Zárja le a kapcsolatàt? Ő is az a típus lesz aki átugràl kapcsolatból kapcsolatba, valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!