Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahely nem nagyon...

Új munkahely nem nagyon tanít, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem rég kezdtem egy új munkahelyen dolgozni. A mérnökségen vagyok, mint mérnökségi technikus. Egyedül én vagyok technikus, mindenki mérnök. Elsőnek az tűnt fel mindenki távolságtartó, nem nagyon beszélnek velem, eddig a betanítás se nagyon sikerül nekik(reklamációk kezelése lesz a feladatom többnyire, persze az én szintemen), kaptam egy gépet és itt ülök előtte egész nap. Párszor bejártuk a gyárat, találkoztam mindenkivel, de velem valahogy a foglalkozás az elmarad. Kicsit unalmas ülni egész nap és nem nagyon csinálni semmit. Nem akarok felmondani még, várják még egy picit?

2022. jún. 22. 09:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hahaha, azt hittem csak én szívtam így be. 🤣

Nekem a főnököm be sem tanított, de fel is mondott. A cég egy szemétdomb.

Alapvetően proaktív vagyok, és ha kell, 3-4 emberen át de megszerzem azt a tetves infót, ami a következő lépéshez kell, hogy egy egyszerűbb feladatot be tudják fejezni.. de irtó lassú így.

Ja, kollégát se nagyon tudok kérdezni, mert akik ismertek a rendszereket azok felmondtak korábban. 😄 most a 2-vél feljebb levő főnök próbál segíteni, de gondolhatjátok ilyen szinten mennyi ideje van ezekre.

Kb 2 régi kollega maradt, más reszelgről, aki legalább az o oldalukról rúd infót adni, vagy legalább annyira h elirányít merre menjek…

Ekkora xarkupacba még nem voltam, de őszintén mondom, hogy nem ez a legrosszabb xarkupac, máshol, hasonló miatt felmondtam. Ezt még inkább tartom kihívásnak, es ezt az emberi oldala miatt mondom… csak ezért nem lépek még le.

Kívánja tok sok sikert! 😄💪

2022. jún. 23. 23:48
 12/12 Kései Sirató ***** válasza:
47%

Vedd a kezedbe a munkaköri leírásod és kezdd el tanulmányozni, ott le van írva, hogy mi a feladatköröd!

Vedd fel a kapcsolatot azzal az emberrel, aki korábban dolgozott a te helyeden és ha valami nem világos, első körben kérdezd meg őt!

Vegyél elő (kerestess elő) az irattárból olyan iratanyagokat, amelyek a munkádhoz kapcsolódnak és tanulmányozd őket, azokból elég jól látni lehet egy-egy ügy lefolyását, a felmerülő problémára hogyan, milyen módon reagáltak a kollégáid, illetve az elődöd.

Én ezekkel a módszerekkel remekül boldogultam olyan munkahelyen, ahol senki sem ért az én munkámhoz, mert mindenki más-más munkakört lát el és ha akarnának , se tudnának segíteni.

2022. aug. 8. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!