Új munkahely nem nagyon tanít, mit csináljak?
Hahaha, azt hittem csak én szívtam így be. 🤣
Nekem a főnököm be sem tanított, de fel is mondott. A cég egy szemétdomb.
Alapvetően proaktív vagyok, és ha kell, 3-4 emberen át de megszerzem azt a tetves infót, ami a következő lépéshez kell, hogy egy egyszerűbb feladatot be tudják fejezni.. de irtó lassú így.
Ja, kollégát se nagyon tudok kérdezni, mert akik ismertek a rendszereket azok felmondtak korábban. 😄 most a 2-vél feljebb levő főnök próbál segíteni, de gondolhatjátok ilyen szinten mennyi ideje van ezekre.
Kb 2 régi kollega maradt, más reszelgről, aki legalább az o oldalukról rúd infót adni, vagy legalább annyira h elirányít merre menjek…
Ekkora xarkupacba még nem voltam, de őszintén mondom, hogy nem ez a legrosszabb xarkupac, máshol, hasonló miatt felmondtam. Ezt még inkább tartom kihívásnak, es ezt az emberi oldala miatt mondom… csak ezért nem lépek még le.
Kívánja tok sok sikert! 😄💪
Vedd a kezedbe a munkaköri leírásod és kezdd el tanulmányozni, ott le van írva, hogy mi a feladatköröd!
Vedd fel a kapcsolatot azzal az emberrel, aki korábban dolgozott a te helyeden és ha valami nem világos, első körben kérdezd meg őt!
Vegyél elő (kerestess elő) az irattárból olyan iratanyagokat, amelyek a munkádhoz kapcsolódnak és tanulmányozd őket, azokból elég jól látni lehet egy-egy ügy lefolyását, a felmerülő problémára hogyan, milyen módon reagáltak a kollégáid, illetve az elődöd.
Én ezekkel a módszerekkel remekül boldogultam olyan munkahelyen, ahol senki sem ért az én munkámhoz, mert mindenki más-más munkakört lát el és ha akarnának , se tudnának segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!