Miért veszi ennyire komolyan?
Van a munkahelyen egy srác, akinek néha mondok durván viccelődésből dolgokat , ő úgy értelmezi hogy "lekezelem", és nem is szól hozzám rossz kedve lesz.
Miért? :(
🍏
Durván?
Mert, vagy
- önbizalom hiányos,
- vagy te megfogalmazási, hangképzési “stílusoddal” van a probléma.
nem b*ztatom.
Két eset volt ilyen, amikor azt mondom "közöd", ő mondta régen hogy ne foglalkozzak ki mit gondol, és az ő stílusa sokkal durvább...Szóval nem értem.
Viccelődni azzal szokás akivel jóban vagyunk.
Én elküldöm a halál f.szára aki tahó paraszt stílusban sértegető poénokkal jön.
Azon gondolkozz el inkább, hogy: ez neked miért jó? Mit akarsz vele elérni? Mással is eztt teszed? Mi lenne fordított helyzetben?
Netán nem vagy belezúgva, és ezért dominálod le, mert érzed, hogy megteheted vele?
semmi rossz szándékom nincs, elhülyéskedünk a humorunk passzol, de néha van amin már megsértődik, ennyi , és nem tudom mitől váltódik ki.
Pl azzal viccelodott hogy menjek át hozzá, pár nap után mondtam hogy nem... Aztán kérdi - valami rosszat mondtam? amikor még pár nappal ezelőtt vicc volt.
Mondtam - nem - de akár sétálhatunk, de ez már írásba volt, és azt mondta lekezelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!