SOS! Pánikroham? Mit tegyek?
Hétvégén afta lett a mandulámon. Hétfőn elmentem vele orvoshoz aznapra kaptam igazolást nem tartotta indokoltnak h kiírjon, mert nem fertőz. Lényeg h én azt kamuztam a melóhelyen h csütörtökön kell visszamennem... Ez ugye kb igazolatlan napok, ill. Ugye nekem anyagi kiesés viszont inkább vállalom ez éhhalált mivel teljes hónapot ledolgozva sincs pénzem semmire... Tudom felelötlen vagyok,de egyszerűen félek már bemenni dolgozni szorongok nem tudom mit tegyek.
Gyomorgörccsel megyek be mindig, bőgök a munkahelyen, mert olyan stílusban szól mindenki, túlórák napi szinten ami nincs fizetve. Kb a csicska munkát végezd. Utálok itt lenni, depressziós idegbeteg vagyok mióta itt dolgozom
Tudom az lesz a megoldás h váltsak, keresek is, jelentkezek mindenhova napi szinten. Gondolkozok kimegyek külföldre. De addig mit csináljak? Ilyen mértékű szivatás sehol nincs ..
Lenne egy tanfolyam amit egyébként X pozícióba lenne relenváns elvégezni én nem ebbe a poziban vagyok,de erőlteti a főnök ugye a dbszámok miatt... Sajna megbuktam rajta ami már fizetős 20 eft lenne. Nincs rá pénzem, mert sok az elmaradasom a számlakkal is, mert 2 évig munkanélküli voltam + itt nem keresek jól
Főnöknek nem akartam így kiteregetni, hogy nincs 20 ezrem erre, mert szégyellem... De erőltetheti ezt? Beoszthatja ő a fizetésem mikor mit? Még az áprilisi gáz sincs kifizetve + a májusi se .. ez kb pont az a huszas...
Mit tegyek?
9-es vagyok.
Nem kötöttem beléd, csak le írtam a véleményemet.
Szerintem nincs baj.
Válaszolok itt napi szinten olyan összefüggéstelenül íróknak, hogy komolyan aggódom a mentális állapotukért :)
A kérdező tisztán és világosan kommunikál, ha bent szarul is érzi magát a munkahelyi stressz még nem ment az agyára szerencsére.
Tanácsolni sajnos továbbra sem tudok mit, ha lenne más már nyilván ott lenne. Nem úgy tűnik mint az átlagos kérdezők akik rettentően rosszul érzik magukat de itt kérdezgetik hogy akkor most menjek? ne menjek?
Igazából tudja mi a jó neki csak nincs per pillanat lehetősége. Majd lesz.
Kis türelem és kitartás, aztán majd eljön a lehetőség, pláne hogy írta hogy keresi is folyamatosan.
Szóval a kérdezőnek kitartást és sok szerencsét hogy mielőbb akadjon egy normális hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!