Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felkapartam a kézfejemen a...

Felkapartam a kézfejemen a bőrt. Mit mondjak másoknak, mi történt?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok és egyelőre nem tudom kezelni a rohamaimat máshogy, csak úgy, ha bántom magam/fájdalmat okozok magamnak. Véresre kapartam a kézfejemet és most van ott egy óriási csúnya, gennyes seb, mindenki kérdezgeti, mi történt de nem akarom elmondani, mert nem akarom, hogy ilyen szuicid hajlamú mentaly ill embernek könyveljenek el. Nem tudom, mit mondjak, mi történt a kézfejemmel, mert ugye nem észszerű, hogy elestem, mert nem lehet úgy elesni, hogy csak a kézfejem sérül, illetve az égési sérülés sem jó, mert az nem így néz ki.

2022. ápr. 25. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csalánkiütés. Elvakartad.

Megcsípett valami. Elvakartad.

Stb

2022. ápr. 25. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Szeded a gyógyszereket? Ha gennyes, akkor még ráadásul a sebet is kell kezelni! Megtörténik ez? Gondolom, célszerű be is kötni, már csak a látvány miatt is.
2022. ápr. 25. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ragtapaszt rá. És megégetted
2022. ápr. 25. 22:12
 4/9 A kérdező kommentje:

2. Járok pszihológushoz és voltam pszihiáternél is, ő mondta, hogy kellene valamit szedni, de a szüleim nem támogatják a gyógyszeres segítséget, mert nem akarják, hogy ráfüggjek, így semmit nem szedek rá.

Kezelem a sebet, fertőtlenítettem meg minden és gondoltam arra is, hogy bekötöm gézzel, de az mégfeltünőbb lenne.

2022. ápr. 25. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Úristen! A pszichológusod tudja, hogy a szüleid veszélyeztetnek? Kifejezetten súlyos veszélyben vagy, kislány! A gyerekvédelemnek ilyenkor bele kellene avatkoznia, és köteleznie a fiatalkorú veszélyeztetésének bűncselekményét elkövető szüleidet az orvosi utasítás betartására. Ha cukorbeteg lennél, nem adnának neked inzulint, hogy nehogy rászokj? Végtelenül primitív szüleid vannak! Nyilvánvalóan a szorongásos állapotodban is vaskosan bennevannak. Mondd el a pszichológusnak a helyzetet és kérd meg, hogy beszéljen velük és magyarázza el nekik, hogy gyógyszert KELL szedned! Látták a sebedet? Kösd be! Itt nem az a baj, hogy ki mit gondol rólad, hanem az, hogy súlyos beteg vagy és nem kapsz gyógykezelést. Nyugodtan mondd el, ha valaki kérdezi, hogy karmolod magad, nem az a szégyen, hanem az, hogy a szüleid letiltják a kezelésedet.
2022. ápr. 25. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Vazelinnel vagy körömvirággal kezeld.
2022. ápr. 25. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
(mármint a keteden a sebeket)
2022. ápr. 25. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Tegyél rá tapaszt, aztán már sima horzsolást is mondhatsz, úgyse szedeti le veled senki. Jobbulást!
2022. ápr. 25. 23:56
 9/9 Ramiz ***** válasza:
ekcéma - leforráztad - kutya/macska odakapott - metszés közben szerezted rózsabokortól/akáctól ...
2022. ápr. 27. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!