SOS! Pánikroham? Mit tegyek?
Hétvégén afta lett a mandulámon. Hétfőn elmentem vele orvoshoz aznapra kaptam igazolást nem tartotta indokoltnak h kiírjon, mert nem fertőz. Lényeg h én azt kamuztam a melóhelyen h csütörtökön kell visszamennem... Ez ugye kb igazolatlan napok, ill. Ugye nekem anyagi kiesés viszont inkább vállalom ez éhhalált mivel teljes hónapot ledolgozva sincs pénzem semmire... Tudom felelötlen vagyok,de egyszerűen félek már bemenni dolgozni szorongok nem tudom mit tegyek.
Gyomorgörccsel megyek be mindig, bőgök a munkahelyen, mert olyan stílusban szól mindenki, túlórák napi szinten ami nincs fizetve. Kb a csicska munkát végezd. Utálok itt lenni, depressziós idegbeteg vagyok mióta itt dolgozom
Tudom az lesz a megoldás h váltsak, keresek is, jelentkezek mindenhova napi szinten. Gondolkozok kimegyek külföldre. De addig mit csináljak? Ilyen mértékű szivatás sehol nincs ..
Lenne egy tanfolyam amit egyébként X pozícióba lenne relenváns elvégezni én nem ebbe a poziban vagyok,de erőlteti a főnök ugye a dbszámok miatt... Sajna megbuktam rajta ami már fizetős 20 eft lenne. Nincs rá pénzem, mert sok az elmaradasom a számlakkal is, mert 2 évig munkanélküli voltam + itt nem keresek jól
Főnöknek nem akartam így kiteregetni, hogy nincs 20 ezrem erre, mert szégyellem... De erőltetheti ezt? Beoszthatja ő a fizetésem mikor mit? Még az áprilisi gáz sincs kifizetve + a májusi se .. ez kb pont az a huszas...
Mit tegyek?
Légy férfi. Felnőttél, nem vagy már egy kamaszfiú!
Önbizalom kellene neked. Anélkül az ismerkedés is nehéz.
Kérj kölcsön tőle. Ha erőlteti, fizessen...
Amúgy a párod dolgozik?
Szerintem megérné amúgy a befektetés, a tanulás mindig megéri. Feltéve hogy képes vagy komolyan venni és felkészülni rá. Ha úgy érzed hogy nem fog menni akkor ne erőltesd.
Értem. Engem sem motiválna ha ez megnyugtat :)
Azonban ha sokáig azon a munkahelyen szeretnél maradni, ha most nem is, de később, a közel vagy távol jövőben nagyon is jó ugródeszka lehet.
Ha nem ott képzeled el a jövőd akkor persze nem érdemes pénzt és energiát fektetned bele.
Amúgy meg ez nem feltétlen rossz. Ilyen a business, kéz kezet mos alapon is lehet érvényesülni. Lehet most más felezi le a hasznot ebből, de ha úgy érzékeled hogy jó fej a főnököd, később akár te is jól járhatsz vele. De ezt csak te tudhatod.
7-es!
Nem igazán értem a problémádat... Nem konkrét biztosító, de kell azt is kötni ergo amennyit kötsz azután kapsz bónuszt ... Nem tudom mi érthetetlen benne nem fogom megmondani konkrétan hol dolgozok ezért is van dbszám a kérdésben megjölve de úgy volt egyszerűbb ha nevesítjük... Gyár nem gyár ez is dbszám ha úgy nézem.
Mellesleg én se bántottalak te se tedd! Remélem azért így már jobb a lelkivilágod, hogy tudod bántani a másikat!
Kérdező.
Amennyi idő alatt le írtad a kérdésed, és hozzá azt a kis regényt, ennyi idő alatt az interneten biztos, hogy találhattál volna a problémádra megfellelő segítséget.
Na mindegy. Segítek. Le írom az én verziómat, lehet, hogy nem fog tetszeni a válasz.
1. Önbizalom hiányos vagy, ezen tudsz segíteni, de nem fog egyik napról a másikra menni.
2. A le írtak alapján, azt tanácsolom, hogy váltsál munkahelyet.
3. Keres fel, egy pszichológust.
4. Ezt a mondatot te írtad: depressziós idegbeteg vagyok mióta itt dolgozom.
Ezzel mondattal, ki jelented, hogy másokra is veszélyes vagy.
Keresek ezt is írtam. Pszichológust nem tartom most reálisnak mivel azért a munkahelyváltás megoldaná a problémát.
Nem bántottam most se senkit csak itt is divat belekötni a másikba de lehet ha én is ezt tenném akkor minden más lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!