Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha van egy állás, aminek van...

Ha van egy állás, aminek van jelentkezési határideje, miért tolják ki egyre kijjebb és kijjebb a határidőt sunyiban ahelyett, hogy elkezdenék a kiválasztást?

Figyelt kérdés

Szerintem tiszta hülyeség az egész. Jelentkeztem egy pozira május 10-én, akkor május 13 volt a határidő. Később láttam, hogy módosult május 28-ra, miközben a jelentkezésem továbbra is "pályázott" státuszban van. Ránéztem május 28-án, és június 5 volt kiírva. Június 5-én meg június 17. Most meg már június 30 van.

Természetesen azóta máshol is próbálkoztam, van több jelentkezésem függőben, de egyszerűen nem tudom felfogni, mi értelme van ennek. A jelentkezésem továbbra is függő státuszban van, nem utasították el, semmi, a hirdetés aktív, hiszen folyamatosan frissül. Egy hónapja játsszuk ezt.

Miért?

2022. jún. 18. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom nem találtak még megfelelő jelöltet. Lehet nem felelsz meg valamilyen kritériumnak és azért nem kerestek. Visszautasítással meg sajnos sokszor nem foglalkoznak még akkor se, ha voltál interjún, a sima jelentkezőknék meg főleg.
2022. jún. 18. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy 1-es írja, nincs meg a megfelelő ember, és hiába hiszed, hogy Te erre születtél, nem felelsz meg. Pl. Én titkárnőt kerestem, az interjú remekül ment, elő is adta a nő, hogy ez a munka neki mennyire tetszik, majd 15 perc múlva mondom neki: "Te nem is tudsz gépelni!" - "Majd megtanulom!" 5 perc múlva már nem volt ott...
2022. jún. 18. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem volt még interjú, csak jelentkezni lehetett. A cég oldalán kellett feltölteni az önéletrajzot, ott látszik is a jelentkezések állapota is, hogy csak pályáztam, de semmi más nem történt azóta. Az önéletrajzom alapján minden passzol, amit elvártak, persze ettől még lehet, hogy nem vagyok szimpatikus. Egy másik pozijukról kaptam visszajelzést, hogy már betelt, de ez csak áll és áll...
2022. jún. 18. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!