Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az tényleg igaz, ha rendőr...

Az tényleg igaz, ha rendőr igazoltat, akkor "megnézheti" a facebook profilof, avagy kiadja? Munkahelyen hallottam.

Figyelt kérdés

Intelligens embernek tűnő emberke mondta ezt.

Hogy pl. mikor őt igazoltatták meg nem tudom kit, akkor a rendőrség ott helyben a Fb profiljukat is megnézték.

Továbbá még olyat is mondott, hogy a fészt nézi a rendőrség, meg a NAV is. Ez is igaz?

Navhoz olyan példát hozott fel, hogy valami új kocsit töltött fel valaki és mindjárt jött a levél.

Ezek igaz dolgot? Nézegethetik, ill megnézheti a rendőrség akár az én (sose volt) fiókom?

2022. jún. 17. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Rohadtul nem érdekli a rendőrt egy általános igazoltatás során a Facebookod.
2022. jún. 17. 22:59
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Egy nyomozás során nyilván ez is lehet információ forrás, de biztos lehetsz benne, hogy igazoltatás során ez fel sem merül.
2022. jún. 17. 23:03
 3/14 A kérdező kommentje:

De igazoltatás során ezt elméletben megtehetnék?

Meg amúgy még szóba került, hogy bármikor "hallgatózhatnak", amit én nem hiszek el, hogy törvénnyel csak.

Szerintem bent kuksolnak az őrsön, aztán elmúlatják az időt valahogy.

2022. jún. 17. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Es mi van, ha a profilom privat, es csak ismerosok lathatjak? Akarki be se tud jelolni, csak ha van kozos ismeros. :)

Ugy hulyeseg ez ahogy van.

2022. jún. 17. 23:12
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

A szomszéd Mari néni is megnézheti a Facebookod. Nyilván a rendőr is, hiszem nincs elzárva az internet előlük. De miért tenné egy SIMA igazoltatás során??

Amúgy nem, nem az őrsön vannak időt mulatni. Ezt rosszul tudod.

2022. jún. 17. 23:13
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
ez oroszoknál volt, amikor betiltották a facebookot és rendőr elkérte a telót megnézni fenn van e az app. volt vid róla.
2022. jún. 17. 23:17
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Kínában is.

Maradjunk Magyarországon a kérdést illetően

2022. jún. 17. 23:34
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Vannak országok ahol így működik de nálunk nem.
2022. jún. 18. 00:09
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Egy értelmes ember eleve nem foglalkozik faszbukkal meg a több baromsággal. Így nem is lenne mit megnézni.
2022. jún. 18. 01:48
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Ennyire hülyének lehet nézni valakit?
2022. jún. 18. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!