Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen tudom igazolni...

Munkahelyen tudom igazolni orvosi lelettel hogy én ott voltam?

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol?
2022. jún. 16. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a fiamat vittem vizsgálatra és a munkahelyemen igy nem tudtam be menni. A lelettel tudom igazolni hogy orvosnál voltam vele? El fogják fogadni?
2022. jún. 16. 23:14
 3/7 anonim válasza:
81%
hát amelyik kontár nem fogadja el, annak én se szívesen dolgoznék
2022. jún. 16. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Elfogadják ha viszel orvosi papírt csak fogalmazd meg rendesen mi történt ne úgy mint a kérdésben.
2022. jún. 16. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

A lelet nem alkalmas erre, hiszen nem tüntetik fel benne, hog a gyermek kivel érkezett. Ha megnézel egy saját orvosi leletet se azzal kezdik, hogy a beteg egyedül érkezett vagy a beteget a férje kísérte el, ugyanígy a gyerekeknél se tüntetik fel, csak azzal kezdik, hogy mikor érkezett a gyerek, esetleg azt még odaírják ha a mentő vitte be.

viszont rendelőkben lehet igazolást kérni, a gyereknek is és a szülőnek is és az orvos le tudja ezzel igazolni, hogy te ott voltál nála.

Telefonálj oda és kérdezd meg, hgy ha beugrasz hozzá, akkor ki tud-e adni egy ilyen igazolást.

2022. jún. 17. 00:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadni elfogadhatják, de mit számfejtenek arra a napra? Táppénzt nem tudnak, mert azt csak táppénzes papírra tudnak adni. Szabadság? Akkor felesleges a lelet.

Ez így igazolt nem fizetett.

2022. jún. 17. 06:24
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez igy elég kevés info.

Az igazolást elfogadhatnak, de szó nélkül nem mentél be munkahelyre vagy mi van?

Mert ha igen, jogosan haragudtak rád

2022. jún. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!