Munkahelyen tudom igazolni orvosi lelettel hogy én ott voltam?
A lelet nem alkalmas erre, hiszen nem tüntetik fel benne, hog a gyermek kivel érkezett. Ha megnézel egy saját orvosi leletet se azzal kezdik, hogy a beteg egyedül érkezett vagy a beteget a férje kísérte el, ugyanígy a gyerekeknél se tüntetik fel, csak azzal kezdik, hogy mikor érkezett a gyerek, esetleg azt még odaírják ha a mentő vitte be.
viszont rendelőkben lehet igazolást kérni, a gyereknek is és a szülőnek is és az orvos le tudja ezzel igazolni, hogy te ott voltál nála.
Telefonálj oda és kérdezd meg, hgy ha beugrasz hozzá, akkor ki tud-e adni egy ilyen igazolást.
Elfogadni elfogadhatják, de mit számfejtenek arra a napra? Táppénzt nem tudnak, mert azt csak táppénzes papírra tudnak adni. Szabadság? Akkor felesleges a lelet.
Ez így igazolt nem fizetett.
Hát ez igy elég kevés info.
Az igazolást elfogadhatnak, de szó nélkül nem mentél be munkahelyre vagy mi van?
Mert ha igen, jogosan haragudtak rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!