Mit okoz mentálisan egy eleve nulla szociális életű embernél a home office?
Olyan ember akinek eleve nulla a szoc élete, max az a szoc kör érinti őt, ami a munkahelyen van.
Azon kívük semmi, emberhez nem szól, csak a munkahelyen-mert nincs kihez.
És akkor ezt az embert beleteszik egy home szituációba ahol még ezt a minimális szoc teret is elbukja.
Mi ennek a vége? Diliház?
Nem sok szociális életem van, dolgoztam home office-ban két évet.
Imádtam. Most hogy visszarendeltek az irodába, most érzem azt hogy diliház lesz a vége. :D
embere valogatja, parom home officeban kezdett, a kovetkezo munkahelye is home office lesz, neki bejon. de volt nem egy munatarsa aki probaido alatt lepett le, mert neki nem volt jo a home office (ez meg a pandemia rosszabb feleben volt, amikor esely se lett volna bemenni az irodaba).
ha alapvetoen intorvertalt vagy, akkor jobban mukodhet, de valahogy potolni kell a szocializaodast, ha nem akarsz megorulni. rendszeres seta, sport, valami.
"(ez meg a pandemia rosszabb feleben volt, amikor esely se lett volna bemenni az irodaba)."
Érdekes, én magam is irodai fronton vagyok és a pandémia alatt is végig bejártam (nem saját döntés volt...) 1 napot soha el nem engedtek.
Mikor 15kor bezártak a boltok, mi akkor is 17h-i benn ro---dtunk 5 perccel előbb el nem lehetett menni.
és irodai meló volt amihez laptop és net kellett semm egyéb.
Ok. Vannak munkahelyek amik meg kifejezetten tiltották hogy bemenjenek a dolgozók.
#5 aki 0 szocializalodassal kibirja hosszabb ideig es meg orul is neki azzal valami baj van. az intorvertaltsag nem azt jelenti hogy az ember egyaltalan nem igenyel semmilyen szocializalodast.
#6 ez anglia, itt rengeteg iroda full home offcieba vonult amint az elso lockdownt bejelentettek
" ez anglia, itt rengeteg iroda full home offcieba vonult amint az elso lockdownt bejelentettek"
Ez meg Magyarország itt a 6 feletti kiemelten veszélyeztetett kollegát se engedték el 1 napra se a legnagyobb pandémia idején se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!