Ki mennyit keres? Mit dolgozol? Hol laksz?
Semennyit, tartós beteg vagyok kezelés alatt, szüleimmel élek.
26F
Szoftverfejlesztő vagyok nettó 400, tudom az átlaghoz képest "sok", de a szakmában meg nem valami sok, ha akarnék 2-3x ennyit kereshetnék.
BP-n dolgozom.
Kopi másik ilyen kérdésből:
Átlagos bevételem 1.2M körül alakul havonta elmúlt 3 évet kiátlagolva, de van hogy nulla, van hogy többször ennyi.
Egyetemi kutató/tanár vagyok, mellette van egy tanácsadó vállalkozásom, és partner vagyok még két cégben, meg sok ilyen-olyan non-profit kezdeményezésben. Cégekből még nincs bevétel, épülnek.
Budapest, de persze a legtöbb kliens és tennivaló külföldön van, szóval néha 1-2 hónapokra távol.
Ukrán-román határ széle.Pár éve jöttem haza a nyaralásból, azóta sikerült újra megszednem magam.Kertes ház dupla garázzsal,nyaraló,német felőkategóriás terepjáró és szedán.
Több cégem is van,változó protfolióval.import export,logisztika a fő irány, de ingatlanokkal és veszélyeztetett csoportok pénzügyi letétkihelyezésével is foglalkozom.
Változó mennyi esik be havi szinten 2-50 mikulás átlagosnak mondható.
Olee 48F
8 év Csillag
vállalkozó
45N
Nyugat-magyarországi kisvárosban egy kft-nél alkalmazottként, 328 nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!