Mit kamuzzak a kollégáknak?
Figyelt kérdés
2 hétig nem voltam lelki problémák miatt, amiért kiiratott a pszichiáterem 2 hétre amíg erősen meg lett növelve a gyógyszereim száma. A csoportvezetőm tudja hogy mi a helyzet, de a kollégák nem.2022. jún. 13. 08:00
1/14 anonim válasza:
Én nem mondanék semmit. "Betegség miatt - legyen ennyi elég!"
4/14 anonim válasza:
Igy van, ahogy az elso mondja. Ezek szigoruan bizalmas informaciok, nem kell megosztani.
6/14 anonim válasza:
hiába magánügy, ha egyszer rákérdeznek.
Esetleg valami betegséget mondhatsz, pl. megfázás láz hasmenés vagy valami. Bár az nem biztos, hogy tart 2hétig, de én valami ilyesmit mondanék szerintem.
7/14 anonim válasza:
"hiába magánügy, ha egyszer rákérdeznek."
Mondhatja, hogy beteg volt és nem beszélne inkább a részletekről. Nem kell túlbonyolítani.
8/14 anonim válasza:
Ha nem eleg, h beteg volt, tovabb forszirozzak az okokat, akkor nyugodtan, mosolyogva vissza lehet kerdezni, h miert szeretned tudni? Nem szamit, mar elmult, nem ragalyos, ne aggodj...
Aki meg akkora paraszt, h ezek utan meg tovabb faggatozik, azt meg csak siman ott kell hagyni.
9/14 anonim válasza:
El mentél nyaralni. Vagy mondható hogy egészségügyi probléma. Vagy a" Bocs de ehhezsemmiközöd" ezt szépen, vagy durván megfogalmazva.
10/14 anonim válasza:
Szerintem mondd meg, hogy nem szeretnéd elmondani, magánügy. Ha ennek ellenére tovább erőszakoskodik, akkor mondd azt, hogy véletlenül lenyeltél egy laptopot, vagy valami hasonló sületlenséget, ebből talán ért, és nem erőlteti tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!