Érdemes lenne gyárakba pszichiáteteket alkalmazni?
Figyelt kérdés
Mint az iskolákban.
A konfliktusokat, és sok egyéb más dolgot is meg tudnák oldani velük.
2022. jún. 8. 00:38
11/19 anonim válasza:
Szerintem igen. Már csak a folyamatos feszültség miatt is érdemes volna. Na nem olyanokat, akik lóf*szt se csinálnak, hanem rendesen bevasalnám rajtuk a munkát. Mondjuk értekezletre ugyan úgy behívnám kifaggatni a munkások általános hangulata miatt, mert azért fontos a termelés szempontjából az, hogy mennyire motiváltak. Ha nyomott a hangulat, akkor phasznak a melóra.
12/19 anonim válasza:
Személy szerint meglehetősen szkeptikus vagyok egyik-másik pszichológus/pszichiáter képességeivel kapcsolatban, de igen, azt gondolom én is, az élet MINDEN területén szükség volna arra, hogy az emberek jobban értsék önmagukat és másokat is.
13/19 anonim válasza:
"...aztán elvileg miattam van ott...":
Én meg elmondhatom magamról, hogy én, egyedül én építettem fel e fél-, ha nem az egész országot...🤣🤣🤣🤣
14/19 anonim válasza:
#13: Még csak az kéne, hogy mint a dedóban faggassanak értekezleten, hogy "minden rendben?", "nincs probléma?"!
15/19 anonim válasza:
A gyárakban a túlorát kel be fejezni meg rendes fizetést kéne adni.A másik rokon család tag nem dolgozhatna együtt azt minden meg van oldva.A sok hr amugy se csinál semmit nem kel még + ez is a soron az emberek meg hajtsanak hogy, nekik legyen fizujuk mert azt is ki krl termelni.Ott fent meg ittal automatábol nem tudják már hova dobni a szemetet meg unják magukat.Én.láttam olyan hr aki el kezdet fűvet nyirni annyira nem volt dolga.
16/19 anonim válasza:
""...aztán elvileg miattam van ott...":
Én meg elmondhatom magamról, hogy én, egyedül én építettem fel e fél-, ha nem az egész országot.."
Ember. MIATTAM = miattam mint munkás miatt és nem miattam mint Kovács Pista miatt.
egyéb kötözködnivaló?
18/19 anonim válasza:
Felesleges, lerendezik egymást között. Felnőttekről van szó, nem gyerekekről.
19/19 A kérdező kommentje:
#11. Pont ezt nem akarom.
A rabszolgahajcsárkodás egy undorító dolog. Az azonos munkakörülmények, és munka lenne az ideális cél.
2022. jún. 8. 16:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!