Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek hogy érdemes...

Szerintetek hogy érdemes inkább kivenni a szabadságot, egybe kivenni, tehát egyszerre két három hetet vagy a heteket inkább elaprózni?

Figyelt kérdés
Szerintem mindennek van előnye és hátránya az hogy egybe kiveszed, mondjuk károm hétre elmész szabira az azért jó, mert viszonylag tényleg ki tudod magad pihenni. Szerintem a hátránya az, hogy második héttől már szinte elrepül a szabadság, ugye ilyen az idő érzékünk. Valamint szerintem sokkal nehezebb vissza rázódni a munkába és rosszabb hogy vége van a hosszú szabinak
2022. jún. 7. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Minél jobban egybe , egyszerre érdemes kivenni
Jobb külön hetenként kivenni a napokat
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem jobb külön.
2022. jún. 7. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jobban szeretek 1-1 hetet kivenni csak, de abból inkább többet.

A mostani helyemen erre sajnos nincs lehetőség. Nyáron kötelező jelleggel ki kell venni minimum 2 hetet egyben, de volt már rá példa, hogy 3-at kellett annak, akinek sok szabija van. Cserébe év közben csak ilyen 1-1 napokat lehet kivenni.

2022. jún. 7. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nyáron kiveszek 6 napot, illetve év végén a két ünnep közötti időszakot, és karácsony előtt még valamennyit, attól függ, hogy jönnek ki a fizetett ünnepnapok, plusz a születésnapomon nem dolgozom, ennyi a fix, a többit elaprózom, amikor szükséges. Tavaly például látásjavító szemműtét miatt kontrollvizsgálatokra mentek el 1-1 napok fél évig, maguk a vizsgálatok nem voltak időigényesek, de az utazással oda-vissza már épp elég sok idő volt, hogy nem lehetett volna home officeban megoldani, vagy csak kiugrani. De minden évben más, mire kellenek leginkább az 1-1 napok. Volt olyan, amikor sokat kellett hivatalos ügyeket intéznem, lakásvásárlás, költözés miatt.
2022. jún. 7. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pl ki sem tudok egyszerre venni 2 hetet, mert nem engedik :)
2022. jún. 7. 16:46
 5/7 Isti22 ***** válasza:
Egyszer azt olvastam brit tudósoktól, hogy megállapítoták, hoyg 3 hét szabi kell, hogy ki tudj törni a munkahelyi stresszből.
2022. jún. 8. 00:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5: Összesen van 21 napom egész évre. :D
2022. jún. 8. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Két hetet kiveszek egybe nyáron, mert szeretnék legalább annyi időre elszakadni a munkától. Az év többi hónapjában pedig 1-2 napokat szoktam programra vagy ügyintézésre.
2022. jún. 9. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!