Mit ér manapság bruttó 2000 ft "emelés"? Ezzel sértegetni akarják az embert?
Értesítettek hogy a bruttó 205-ös bérem ezentúl bruttó 207 lesz.
Ihajj csuhajj !!!! Pezsgőt ide!!
Ezeket sértegetésből találják ki?
Nagyon érdekes, h a br 205-ös bért alapból nem érezted sértőnek és csak a br. 2ezren vagy kiakadva. Én már a br. 205-tel röhögtem volna a pofájába.
A szakképzetlen minimálbér br 200, nem vitted túlzásba a tanulást. Szerinted mennyi lenne a korrekt a számodra?
Utolsónak: Most ettől függetlenül, de szerintem alap lenne az, hogy a tanulatlan ember is keressen annyit, amennyiből meg lehet élni. Jelenleg ott tartunk, hogy a képzett, tanult emberek sem feltétlenül kapják meg ezt...
Persze itt nem arra gondolok, hogy mindenki alanyi jogon kapja a pénzt, hanem, hogy tisztességesen elvégzett, akár alja munkát végezve is meglehessen élni.🤷♂️
Utolsó: nem tudom, h hallottál e már az inflációról, ha hirtelen minden keveset kereso ember fizetését felnyomnák netto 350-re, olyan infláció kerekedne, h csak kamilláznál. Annyit se tudnál venni a pénzedből, mint eddig.
Meg amúgy ha mindenki alapból megkapná ezt a bért, akkor miért kellene küzdeni?
Jó lenne nekünk az, ha pár millióval több lusta, tanulatlan föld buta ember lenne a hazánkban?
"A szakképzetlen minimálbér br 200, nem vitted túlzásba a tanulást. "
A tanulásnak és a bérnek semmi köze egymáshoz.
Én diplomával bruttó 260-at kapok-és diplomás területen dolgozom (szoc ágazat).
2 egyetem lassan 20 éve a pályán szakirányban-bruttó 260.
ez van.
És tanultam.
16!
Ehhez nagyon nagy elhivatottság kell. Remélem egyszer majd a ti béreteket is felhúzzák, mint most eü Ben.
Egyébként számomra fura a köztudottan rossz fizetésű diplomáért éveket tanuló emberek. Én biztosan nem tudnám csinálni. Ha már tanulok, legalább kapják érte utána megfelelő fizetést.
2000 forint emelés annyit ér amennyi nettót kapni fogsz belőle.
Ha nem tetszik menj oda ahol többet adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!