Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki azon jajong hogy a béremel...

Aki azon jajong hogy a béremelését elviszi az infláció, az mit szólna egy olyan helyhez ahol semmiféle emelés sincs?

Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 19:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Itt aztán nem viszi el az emelést az infláció, mert nincs emelés.
2022. jan. 17. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ezért nem megyünk alapítványi iskolába dolgozni.
2022. jan. 17. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Én dolgoznék ilyen helyen, mert valószínű nem nagyok az elvárások, én meg nem szeretem agyonhajtani magamat egy munkahelyen.
2022. jan. 17. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Magyarországon az emberek 90%-ának a béremelését elviszi sőt többet is az infláció, csak nagyon sokan vannak akik a valós inflációt összekeverik a nyilvánosságra hozott, hazudott inflációval és tovább tapsolnak.
2022. jan. 17. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
semmit, ugyanis ilyen helyen egy percig se maradnék tovább.
2022. jan. 17. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Befogná a pofáját, azt dolgozna morogva tovább, mondván máshol még ennyi sincs. Magyaroktól amúgy is mit vársz?
2022. jan. 17. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
32%

El lehet menni más országba dolgozni, ott kilóg a nyelved, jobban mint bárhol itthon. A bér pedig nem több annyival. A megélhetés meg drágább mint itthon. Tapasztalat.

A bérek globalitásába be kell azt is számolni, mennyi támogatàst ad az állam a fiatalok fészek teremtésére, a 25 éves korig adókedvezményre, a kisvállalkozók fennmaradási esélyeinek támogatására, stb.( Folytasd vagy ha nem tudod, nézz utána.)

Ezt mind te akarod kisajátítani magadnak?

Gondolkozz el ezen és rá kell, hogy döbbenj arra a rengeteg kis erecskére, amivel az állam növeli az élhetési szintet.

Az üzemanyag ár befagyasztás és néhány élelmiszeré is. Segít a havi beosztásod pozitívabb mérlegében.

Sokan csak panaszkodnak a pénzre, de a munka büdös!

2022. jan. 24. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
35%

A magyarok többsége csak nyafogni tud, pénzből meg semennyi nem elég neki.

Egy klasszikust idézve

"El lehet menni innen kérem szépen, tessék, lehet menni"

2022. jan. 24. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Az is egyfajta béremelés, hogy a kormány nem engedi elszaladni az árakat, a rezsit.(Sőt, még jobb is, mint a fizetések emelése, mert nem lehet vele a kocsmába szaladni, és siránkozni!)

Én szeretek dolgozni és meg is vagyok elégedve a munkámmal. Igaza van ez előttem szólónak, a többség szeret nyafogni, és elvtelenül szidni az éppen hatalmon lévő korményt. Ha véletlenül a gyurcsányék győzmének akkor azt fogják jövőre szidni, mert gondolkodás nélkül mindenkor ellenzékiek, magyar vonás. (Remélem nem győznek, mert fekete világ vár ránk akkor! Lehet, hogy a mostani kormány is dolgozik saját zsebre is, de eddig ők juttatják a legtöbbet nekünk is. A gyurcsány félék, a multik lefizetett talpnyalói, csak a saját zsebüket fogják tölteni.)

2022. jan. 26. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Apám 3500Ft-os fizetéssel kezdte. Akkor 0,5 Ft volt egy fagylalt, 3,6 Ft egy kg kenyér 7,2 Ft egy liter benzin 90 Ft egy mázsa cement, és egy 20-asból megebédelhettél egy étteremben. Nézzétek meg a mai árakat, hogy mire futja a mostani fizetésekkel és számoljatok. Változó, hogy mi milyen arányban emelkedett, de átlagban nagyjából ugyanott vagyunk, mint akkor, vagy talán egy kicsivel többre futja most. Persze csak annak, aki akkor is dolgozott, meg most is. A siránkozás, a kormány szidása sem most, sem akkor nem vezetett sehova. Amiben különbözött, hogy akkor hamar se..be rúgtak érte ha pofáztál és nem dolgoztál.
2022. jan. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!