Aki azon jajong hogy a béremelését elviszi az infláció, az mit szólna egy olyan helyhez ahol semmiféle emelés sincs?
El lehet menni más országba dolgozni, ott kilóg a nyelved, jobban mint bárhol itthon. A bér pedig nem több annyival. A megélhetés meg drágább mint itthon. Tapasztalat.
A bérek globalitásába be kell azt is számolni, mennyi támogatàst ad az állam a fiatalok fészek teremtésére, a 25 éves korig adókedvezményre, a kisvállalkozók fennmaradási esélyeinek támogatására, stb.( Folytasd vagy ha nem tudod, nézz utána.)
Ezt mind te akarod kisajátítani magadnak?
Gondolkozz el ezen és rá kell, hogy döbbenj arra a rengeteg kis erecskére, amivel az állam növeli az élhetési szintet.
Az üzemanyag ár befagyasztás és néhány élelmiszeré is. Segít a havi beosztásod pozitívabb mérlegében.
Sokan csak panaszkodnak a pénzre, de a munka büdös!
A magyarok többsége csak nyafogni tud, pénzből meg semennyi nem elég neki.
Egy klasszikust idézve
"El lehet menni innen kérem szépen, tessék, lehet menni"
Az is egyfajta béremelés, hogy a kormány nem engedi elszaladni az árakat, a rezsit.(Sőt, még jobb is, mint a fizetések emelése, mert nem lehet vele a kocsmába szaladni, és siránkozni!)
Én szeretek dolgozni és meg is vagyok elégedve a munkámmal. Igaza van ez előttem szólónak, a többség szeret nyafogni, és elvtelenül szidni az éppen hatalmon lévő korményt. Ha véletlenül a gyurcsányék győzmének akkor azt fogják jövőre szidni, mert gondolkodás nélkül mindenkor ellenzékiek, magyar vonás. (Remélem nem győznek, mert fekete világ vár ránk akkor! Lehet, hogy a mostani kormány is dolgozik saját zsebre is, de eddig ők juttatják a legtöbbet nekünk is. A gyurcsány félék, a multik lefizetett talpnyalói, csak a saját zsebüket fogják tölteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!