A főnököm nyomult rám,de én utáltam rá,hogy nem akarok tőle semmit(nem mondtam meg konkrétan neki).Majd pár hét múlva kirúgott azzal az okkal,hogy rosszul dolgozom.Pedig jól dolgoztam...Most akkor miért is rúgott ki?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 18:09
11/16 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a 7-esem? A kérdésre felelek, reális tényt és tanácsot írok. Néha nem értem ezt az oldalt.
12/16 anonim válasza:
11# Szerintem sem reális, meg is szüntetném. Én most csendes sztájkolok... nem pontozok... Úgy is érzi mindenki, hogy melyik a jó válasz.... ha valaki még sem, akkor így járt.
13/16 anonim válasza:
En sem ertem.🤷🏼♀️
De sokan csak vegigmennek es random nyomnak vmit. Sokszor a szazalek beszedes... marmint a pontozo szazaleka
14/16 anonim válasza:
De mar mind1.. az elet meg igazsagtalan 🤷 ez van
15/16 anonim válasza:
Hamar találsz más munkát, komolyan nem hiszem el, hogy egyesek ilyen dolgokon tépelődnek... Ez egy idióta volt, de felejtsd el
16/16 anonim válasza:
13: Az világos, hogy amit leírok, az nem egy rózsás helyzetet fest le, és sokaknak nem tetszik (hozzáteszem nekem sem). De itt ezeket a jelöléseket azon szisztéma szerint kellene nyomkodni, hogy az adott komment mennyire válaszolja meg a feltett kérdést, nem pedig aszerint, hogy kinek mennyire tetszik, ami le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!