Mit csinál konkrétan egy IT supportos?
A 1st level ha jól emlékszem emailben, chaten, telefonon, esetleg élő videóhívásban segíti azokat, akiknek valami informatikai problémájuk van. Ha a 1st leveles szintjét meghaladja a probléma, továbbítja 2nd levelre. Meg azt hiszem van 3rd level is.
De konkrétan milyen problémák szoktak előállni, amiket meg kell oldani? Tudna valaki példát mondani, akinek van tapasztalata?
Elsősorban a 1st level érdekelne, de bármelyik szintről szívesen hallanék. :)
Köszönöm előre is! :)
Hát, ha számít, én egy közgyűjteményi integrált rendszernek vagyok az adminja a munkahelyemen, többek között a support is a feladatom.
Nálunk a leggyakoribb kérdések, bejelentések: nem indul a program, nem tud belépni a programba, lehalt a programhoz kapcsolódó weboldal, új felhasználót kell hozzáadnunk, űrlapokat kell módosítanunk, listákat kell karbantartanunk, adatok betöltését/exportját kell intéznünk, valamit törölni kell (csak nekünk van törlési jogosultságunk).
És tényleg így van, megnézzük mit tehetünk, ha mi nem tudunk segíteni akkor továbbítjuk a program fejlesztőinek a problémát.
De, felismertem. Ettől még nem ezt szoktuk csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!