Ki szereti a főnökét, és ki nem?
A kérdező szavazást indított:
33 szavazat
Volt egy pár munkahelyem, de mindig az önbizalomhiány-egoista mitugrászok voltak vezetői pozícióban.
Nulla tehetség, átlagos szakértelem.
2022. jún. 3. 16:33
Nagyon szerettem, szuper vezető volt. Azért múlt idő, mert már nyugdíjban van, én pedig gyesen.
2022. jún. 3. 16:57
2022. jún. 3. 17:18
Legutóbbi munkahelyem iskolában volt, mint junior rendszergazda. Nagyon korrekt volt a főnököm, számon tartotta a szabadnapjaimat, nyáron nem voltak gyerekek, sokkal hamarabb elengedett mindenkit és lekezelő sem volt velem, hiába voltam tapasztalatlan és sokat kellett kérdeznem
2022. jún. 3. 17:38
Nem mondanám, hogy szeretem, de teljesen normális viszonyban vagyok vele, nem szoktak komolyabb konfliktusaink lenni.
2022. jún. 3. 17:53
Nem, de szexuálisan vonzódom hozzá.
2022. jún. 3. 17:58
Az elején normálisan viselkedett velem,de ez mind csak azért volt,mert megakart engem dugni.....miután ez nem sikerült kirúgott.mondtam neki,hogy elmondom a feleségének majd visszahívott dolgozni...én meg visszamentem dolgozni,mert sajnos rávoltam kényszerülve a munkára.utána normálisan viselkedett velem
a főnök majd pár hónap múlva jött egy új nő a céghez aki a főnök szeretője lett...az új nő tudta,hogy tetszem a főnöknek és ezért féltékeny volt rám.Majd a főnök szeretője kicsinálta engem idegileg annyira hogy sírva jöttem el.....gondolkozom a bosszún de nagyon...mert ez már több a soknak.ez már patkányság.
2022. jún. 3. 18:14
Nincs igazán főnököm, bonyolult, tehát passz.
2022. jún. 3. 19:20
9/11 A kérdező kommentje:
Hetesnek: Ez legyen a legnagyobb öröme az új nőnek. Az a főnök innentől meg csak férfiakat alkalmazhat, különben neki annyi. Ezért tart ott ez az ország, ahol, hogy mindenütt csak férfiakat alkalmaz mindenki?
Én bírom a műszakvezetőmet,lehet vele normálisan beszélgetni hétköznapi és szakmai dolgokról is.Korrekten áll hozzá a dolgokhoz,nem az a tipikus komplexusos fszkalap.
2022. jún. 3. 23:49
Kapcsolódó kérdések: