Van itt olyan aki gyorsétterembe dolgozik és szereti?
Én nem szerettem gyorsétteremben dolgozni, állandóan pörögni kell, ott kell lenned agyilag, olyan nincs, hogy kicsit lekapcsol az agyad és elmélázol (ami elég neéz 12 órás műszakoknál) és olyan sincs, hogy, ha nincs vendég vagy nincs munkád akkor megállsz, mert akkor jön a főnök és mondja, hogy találd fel magad.
Leülni nem lehetett. Sokszor csak azért mentem ki a wcre, hogy leülhessek 2 percre.
Egyszer leültem a földre, hogy úgy töltsem fel a kishűtőt, mert a lábaim szétmentek, persze pont kitakart a pult, tehát nem láttak a vendégek, de jött szólni a HR-es néni, hogy ez gusztustalan. Amúgy ez a nő, ahogy írtam, HR-es volt, csak betipegett a kajáért és ment is vissza az irodába ahol egész nap ült...
Munkatársak üvöltöznek egymással, főnök idegrohamot kap, ha nem értesz meg valamit elsőre, visszakérdezel, mert azt szereti, ha teljesítetted a kérését, mire befejezte a mondatot, hogy haladjatok, nem szereti, ha leáll a munka, mert magyaráznia kell.
A fizetés kaka volt.
Vannak jó gyorséttermek, a mienk trutyi volt, utáltam is.
Körülbelül 3 hét után otthagytam, próbaidő alatt. Jól leteremtettek, hogy mit képzelek, hogy így le merek lépni, meg se várom a hétnek a végét...
Beszéljünk már arról, hogy ha egy felnőtt őrjöngve, magából kikelve üvöltözik egy gyerekkel, azt a többségi társadalom elítéli, de ha mindez egy gyorsétteremben történik egy "fél órás" rendelés miatt (amit lát a kasszás a monitoron, hogy 6 perc 22 másodperces, és nem mondhatja azt az illetőnek, hogy te türelmetlen, túldramatizáló szerencsétlen fa*z), az tök oké, a többségi társadalom maga is üvöltözött már legalább egyszer 16 éves kasszással úgy, hogy egyébként nem volt igaza, mert egy olyan dologgal kapcsolatban óbégatott, amiről nem az említett kasszás tehet, de rajta csattan minden. Aztán, miután levezette a napi frusztrációját, elégedetten elsétált, hogy végre "jólmegmondta". Valakinek, aki nem szólhat vissza.
Én felnőtt vagyok, megtanultam valamennyire kezelni az emberek gyökérségeit, mivel egész életemben valamilyen olyan munkám volt, ahol emberekkel kell foglalkozni. Covid miatt szünetelő karrierem helyett gyorsétterembe mentem, ahol abszolút kiábrándultam az emberi fajból, korábban önkénteskedtem és adományoztam, jelenleg úgy vagyok vele, hogy ott b*sszon meg mindenkit a ku*va élet, én még az 1%-om is csak állatmenhelynek vagyok hajlandó felajánlani, az emberiség ne várjon tőlem semmit, az emberek 90%-a még csak emberszámba se veszi a csicskát, aki kiszolgálja. Gusztustalan, undorító, viselkedni nem tudó tahók hiszik magukat kiskirálynak, és néznek le.
Ha a hátsó részen vagy (konyha), akkor jó egyébként, csak embereket ne kelljen látni, találkoztam én hülyékkel ügyfélszolgálaton meg reptéren is, de legalább normálisan szóltak hozzám, nem úgy, mint akit épp a s*ggükből rángattak elő, vagy, ha mégis nekiálltak bunkózni, nyugodtan elküldhettem őket oda, ahova valók. Na ezt egy 16 éves kasszás nem fogja megtenni, egyrészt nem szabad neki, másrészt az esetek nagy többségében nincs meg bennük az a magabiztosság és nyugalom, ami ahhoz kell, hogy intelligensen elküldj valakit a büdös fa*zba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!