Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozott már velük valaki?

Dolgozott már velük valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Amerikai munkák.

Vélemények?

2022. máj. 31. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, két hetet még 17-ben. Takarítás. Borzalmas volt. Azt írják egy profinak 20 perc egy szoba, ami lehet igaz, de kezdőként van az 40 perc is, és pörögni kellett rendesen. Fárasztó és mocskos munka volt, reggeltől estig, heti egy nap pihenővel. Nyelvtudás nélkül is lehet csinálni, de nem árt azért, ha megtudsz szólalni angolul, mert fognak hozzád szólni a vendégek. A kollégák többnyire cigányok voltak, de egész normális és dolgosak. Nem volt különösebben baj velük. Viszont nagyon rá vagy utalva másokra, autó nélkül nem lehet semmit csinálni, folyton könyörögni kell, hogy vigyenek el boltba. Ha nekik nem kell boltba menni, akkor nem visznek, addig éhezel. Munkába elvisznek, de azért fizetsz benzin pénzt. Mondjuk a boltért is, ha visznek. Az elején beraknak egy nappaliba, legalábbis velem így volt, kitudja mikor kaptam volna szobát. Szobát, amin ugye osztozok valakivel. Mesélte egy srác, hogy ő fél évig a nappaliban aludt. Ha szabadnapod van nem tudsz semmit csinálni, mert kocsi nélkül felesleges megindulni otthonról. Most egyébként Pennsylvaniáról beszélek,nem tudom a többi államban mi a helyzet. A pénzzel viszont nem szarakodtak, kifizettek rendesen, volt borravaló is. Csak annyit vontak le, amennyit meg is beszéltünk. Azt is csak elvileg az első három hónapban vonják, de én mondom csak két hétig bírtam. Ha könnyen barátkozol, van egy kis nyelv tudásod, és bírod az alja munkát, akkor megpróbálhatod. De magából az usából sokat nem fogsz látni, csak a vécékből. De ugye ez teljesen illegális munka, a helyedben valami olyan helyre mennék, ahol legálisan, bejelentve lehet tartózkodni, dolgozni.
2022. máj. 31. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Bárcsak kimehetnék..
2022. máj. 31. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz.
2022. máj. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!