Ha egy munkahelyen kiderül, hogy valakinek nincs párja vagy sosem volt, azt kinézik?
Figyelt kérdés
Érdemes titkolni? Vagy jobb kamuzni valamit?
Ahol dolgoztok van ilyen kollégátok?
2022. máj. 31. 09:12
1/18 anonim válasza:
Én vagyok ez a kolléga. 😁
Amolyan fél titok ez, tudják, hogy nincs nőm, meg nem is nagyon csajozok, de így nyíltan nincs kimondva, hogy sosem volt barátnőm.
28/F
2/18 anonim válasza:
A munkahely munkahely.
A magánélet meg magánélet.
3/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy emiatt mimózának nézik,és nem őt fogják előléptetni,pl.
2022. máj. 31. 09:24
4/18 anonim válasza:
Én az első munkahelyemen elmondtam,hogy nincs pasim és nem is volt,meg is tanultam,hogy kamuzni kell erről.Folyton b@sztattak,hogy miért nem volt eddig és minden fiúval összeakartak hozni a munkahelyemen.Amúgy nem hiszem,hogy előléptetésnél számít
5/18 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező, most úgy őszintén..?
6/18 anonim válasza:
A legtöbb ember a munkahelyen kommunikál a munkántóli dolgokról is. ÉS bizony ez is szóba kerül időnkét. Mintha ti nem a valóságban élnétek olvasva ezeket a válaszokat.
7/18 anonim válasza:
Volt valami kutatás, hogy a nős, családos férfiakat tudat alatt megbízhatóbbnak ítélik meg az emberek/kollégák.
8/18 anonim válasza:
Munkahelytől típusától is függ. Gyárban vagy segédmunkában alapjában véve ettől függhet, hogy emberszámba vesznek-e. Tapasztalatból írom. Irodában feltételezem, hogy más a helyzet.
9/18 anonim válasza:
akkor te még nem dolgoztál irodában.
10/18 anonim válasza:
Azt kell mondani, hogy jelenleg nincs párod. Ha megkérdezik hogy volt e, akkor mondd azt hogy volt, de nem szeretnél erről részletesebben beszélni, mert úgy gondolod hogy a magánéletedet nem teregetnéd ki részletekbe menően. Aki elég intelligens az megérti, hogy ne tegyen fel további kérdéseket ezzel a témával kapcsolatban. De még ezzel sem véded meg magad eléggé, mert sok a tahó ember aki imád a másik magánéletében vájkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!