Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A magyar szeret sokat és...

A magyar szeret sokat és keményen dolgozni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

"Már pályakezdőként annyit akarnak elérni, keresni, szabadságot, verdát, akarnak mint az életpályájuk végén egy keményen dolgozó 40 évet beletett ember."

most oszinten, mikor kell a tobb penz? eleted vege fele, mikor mar van hazad, van kocsid, a gyerekek, ha vannak, mar kirepultek? vagy az elejen, amikor hazat akarsz venni, kocsit akarsz venni, csaladot akarsz alapitani? melyik kerul tobbe? mert szerintem a masodik.

nem, nem szeretunk dolgozni. szerintem a legtobb ember nem szeret. a penzt szeretuk es az anyagi biztonsagot. nem a munkat. pontosan annyit es olyan kemenyen dolgozok amit a munkam elvar tolem. se tobbet se kevesebbet nem teszek erte, plusz penzert se, mert az eletemet akarom elni, nem tulorazni.

2022. máj. 30. 11:51
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Csak azok, akiknek fulll megfelelési kényszerük van vagy önmaguk felé, vagy Viktorta felé.
2022. máj. 30. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

"Értem én, csak ne hanytorgassak már fel a fiataloknak, hogy mindent rögtön akar... Mégis mikor akarna?"

Ha értelmes, akkor akarja, amikor megvan rá a pénze, nem pedig a sültgalambra vár.

Nem mindenki lehet Vajna Timi, hogy kis fizikai munkáért övé lehessen egyből a nagy pénz.

2022. máj. 30. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy szeretek. Életemben nem dolgoztam 1 percet se, és 30 éves vagyok, és nem szégyellem, sőt, büszke vagyok. Miért jó az ha valaki egész nap áll a szalag mellett azt szereli össze a dolgokat egy gyárban? Szerencsére megengedhetem magamnak hogy ne dolgozzak, de baj lenne ha nem így lenne, nem tudom hogy bírják az emberek, mondják a dolgokat, de nem tok velük azonosulni, de nem is fontos a :D
2022. máj. 30. 14:18
 15/17 anonim válasza:
87%
Dolgozni csak szépen lassan, ahogy csillag megy az égen szabad :XD
2022. máj. 30. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt senki se szeret dolgozni mivel nincs munkavédelem és halált okozo meg rákeltö anyagolat erőltetnek az embere.Meg olyan helyek nyilnak itt ami minden munkavédelmi szabályt megszeg persze ide haza halot már valaki munkavédelmi peröl nem.Mert a ki cseszet biroságig se jut el az ugy annyira nem foglalkoznak az emberek védelmével.
2022. máj. 30. 14:24
 17/17 anonim ***** válasza:
85%

Kezdjük ott, hogy a magyar alapvetően ostoba és hajlamos tök feleslegesen pazarolni az erejét és idejét olyan munkákra, amiért még köszönömöt sem kap. De bőszen hajtogatják, hogy ők bezzeg négykézláb is bemennének dolgozni. Ja.. és megfizetik?? Nem, de dógozni kell...

Ez a siralmas mentalitás főleg az 50 és afeletti korosztályra jellemző. Persze azért ők is jobban szeretik inkább más munkavégzését figyelni.

A mostani fiatal generácio szerencsére öntudatosabb. Remélhetőleg belőlük nem sikerül már agyatlan biorobotot csinálni.

2022. máj. 30. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!