Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkóság nem kezet fogni...

Bunkóság nem kezet fogni emberekkel?

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én már covid előtt sem fogtam kezet, nekem hiába nyújtogatja az atyaúristen is. Ehelyett kap egy mosolyt meg egy kis fejbiccentést, vagy ha jobban ismerjük egymást, integetek. Eddig csak egy ember sértődött meg ezen, a többiek meg már megszokták. 30/f
2022. máj. 28. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, mi a szituáció.

Ha új munkahelyre mész és bemutatnak a csapatnak, akkor igen, bnkóság, ha nem fogsz kezet.

Ha már második nap mész be, akkor nem kell mindenkivel kezet fogni egyesével, ezért nem bnkóság.

Bemutatkozásnál, gratulációnál illik, a többinél nem fontos.

2022. máj. 28. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam is szitutól függ.

Ha már kézfogás, én az úgynevezett "döglött hal"-típustól vagyok rosszul. Akkor inkább ne is adjon kezet az illető, de az valami rémes. Brrrr!

2022. máj. 28. 23:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Részemről attól függ, kivel. Szoktam kezezni olyannal, akinek szívem szerint nem is köszönnék, de mivel egy helyre járunk le, jobb a békesség alapon legyen!
2022. júl. 25. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!