Nagyon gázos próbaidő alatt szabit kivenni?
Figyelt kérdés
1 hónapja dolgozom egy helyen, és sajnos közbejött egy dolog ami miatt nagyon kellene 1 nap szabadság. Nagy gáz próbaidő alatt szabdságot kérni? Egyáltalán lehet ilyet?2022. máj. 27. 18:15
1/11 anonim válasza:
Lehet. Nem egy napon múlik a megítélésed. Mondd meg az indokot, hogy lássák, hogy fontos.
2/11 anonim válasza:
Hát nálunk nem kapnál 1 napot se ill kapnál de többet se se kéne menned.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, persze ez a munkaadód hozzáállásán is múlik. Mivel 1 napról van szó, és számodra tényleg fontos dolog miatt, indokkal kérvényezd a felettesedtől. Emberek vagyunk, ha próbaidő alatt vagyunk, ha nem, közbejöhetnek időnként dolgok, plusz 1 hónapja már ott vagy, nem hinném, hogy azt gondolnák lógni akarsz.
4/11 anonim válasza:
Ami szabadságod már megvan, azt simán kiveheted (a 2. hónaptól, ha amúgy kiadják, beszéld meg).
Ez kb. havi 2 napot jelent.
Mondjuk az tényleg nem néz ki jól, ha azonnal mind kiveszed, de pl. nyár közepén én is elmennék nyaralni, akár csak 1 hétre.
5/11 anonim válasza:
Kérjél. Én már 2. héten kértem táppénzt, igaz kamu volt, ki is rúgtak, de ha komoly a dolog adnak 1 napot.
7/11 anonim válasza:
Pár napnak nem kéne problémát jelentenie,ha ilyen miatt kirúgnak akkor valamennyire jó mert nem akkor derül ki hogy undorító a munkahely amikor felmondási idő van.Azért érdemes minimumon tartani próbaidő alatt a szabadságokat mert ez az az idő amikor bizonyítanod kell,az első benyomás a legfontosabb.
8/11 anonim válasza:
Ne kérd, csak említsd meg,hogy szűkséged lenne bizonyos ok miatt néhány napra, ha azt mondják lehet róla szó,akkor nyert ügyed van,de egyből el is utasíthatják. Attól függ,mennyire vagy szűkséges nekik.
9/11 anonim válasza:
Függ az indoktól szerintem. Amúgy 1 nap az semmi.Hosszabb időszakot is kivehetsz ha van egy erős indokod. Én kivettem 2 hetet a vizsgaidőszak miatt, érdekes módon teljesen pozitívan
Fogadtak, pedig 2 hét
Probaido alatt az
Nem megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!