Miért utálják ennyien a postásokat?
Én fél éve lakom a saját lakásomba. Konkrétan az első valamire való postámat benyúlták. Most is várok egy levelet, de sanszos, hogy benyúlták azt is.
Vagy például rendszeresen viszek át a szomszéd épületekbe hozzánk bedobott leveleket. Legutóbb konkrétan 10 levelet dobáltam be a szomszéd utcában lévő panellakás postaládáiba...
16, de olyan van hogy a szomszédhoz dobja be és a szomszéd nem dobja be hozzád, sajnos.
A régi időkben anno hozzám bedobták a szomszéd levelét és figyelmetlen voltam, elvittem, nem néztem meg a nevet, kibontottam.
Számla volt és felhívtam a szolgáltatót valami miatt. Kérték az ügyfélszámot, megadtam. Akkor mondták, hogy ez nem is az enyém és akkor néztem meg alaposan a számlát és vettem észre, hogy a szomszéd számlája van a kezemben.
Bocsánatot kértem és visszaadtam neki.
De ha nem kellett volna hívnom a szolgáltatót, akkor bizony bevágtam volna a többi számla közé és nem kapta volna meg.
Az megy postásnak aki nem tud írni-olvasni.
Szomszédok levelei rendszeresen nálam landolnak, enyém meg a szomszédoknál.
Gondoltuk csak rossz a szeme de 5 centis betűkkel felírt neveknél sem talál be a jó ládába.
Csomagot sose adja oda csak bedobja értesítőt, hogy nem voltam otthon.
Egyszer pont a kerítést festettem amikor jött és akkor is bedobta a papírt, hogy nem voltam otthon.
Mondtam neki, hogy inkább adja oda.
Jól kioktatott, hogy postásoknál sosincs csomag csak az értesítők.
#18!
1, A posta címhelyre kézbesít, nevet nem is kell nézni...
2, a postásnál tényleg nincs csomag, de még nemzetközi levél sem, amit nem lehetne biztonságosan a levélszekrénybe kézbesíteni... illetve, neked valszeg nem csomagod volt, hanem nemzetközi leveled, azt sehol sem viszik ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!