Miért utálják ennyien a postásokat?
Én azért utálom őket, mert rendszeresen nem kézbesítik a kézbesítendő levelet, jobb esetben hagy egy "nem volt otthon" üzenetet, de általában semmit. A számlákról nem is beszélek, évente egyet dobott be a postaládámba. Azóta váltottam netes fizetésre.
Nem tudom miért? Nem ez a munkája?
És utólag ügyfélkapun tudom meg, hogy hoppá 2 hónapja elméletileg kézbesítettek egy hivatalos levelet...
Én csak azért, mert ha várok egy levelet hiába vagyok-vagyunk itthon cseszik becsöngetni. Egyszerűbb berakni az értesítőt és külön programot csinálni belőle nekünk.
Erre szoktam azt mondani, hogyha én is ilyen hanyagul végezném a munkámat, mint egyesek sok beteg meghalna.
6, volt régen valami mondás, hogy "Hü.lye a postás.". Akkor mondtuk, amikor két ember üzent velünk egymásnak és az üzenetsorozatnál az egyik üzenet végén mondtunk valami olyasmit, hogy "és azt mondta, hogy hü.lye a postás.".
Ebbe sosem gondoltam bele, hogy ezt miért mondtuk, mindig azt hittem, hogy valami olyasmire utal az, aki mondja, hogy "hü.lye vagyok, hogy itt ugrálok köztetek ahelyett, hogy szólnék, hogy beszéljétek meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!