Mit csinálnátok, ha jegyetek lenne egy rendezvényre, de a munkahelyetek nem lenne hajlandó aznapra szabadnapot adni?
#9,10: Igen, Bazsi, jelzed a főnöködnek írásban, hogy legyen nyoma, és a belső rendszer függvényében, amint "hivatalosan" is lehet jelezni, akkor újra. ilyen egyszerű. Ahol meg egy nappal előtte visszavonják, ott nem kell dolgozni, mert ez a legkisebb rossz, amit elkövethetnek az emberrel. Lásd alapítványi iskola
De egyszerű a képlet, ha normálisan állsz a munkáltatóhoz, ő is normálisan fog hozzád. De ugye ennek folyamatosnak kellene lenni, nem csak akkor, ha neked kell valami tőle. Amíg nem szokunk le róla, hogy a csúnya gonosz főnök az ellenség, addig lehet ilyen eseteken agonizálni.
Attól függ, milyen rendezvény (mennyire érdekelne), és milyen munkahely. Ha pótolható, nem túl jó munkahely, és olyan rendezvény, amire nem igazán lenne lehetőségem később elmenni és nagyon érdekelne, akkor felmondanék.
Én így voltam az utazásaimmal is mindig az egyik munkahelyemen. Már felkészültem rá, hogy ha nem fognak elengedni, akkor felmondok. Aztán végül nem kellett, mert szerencsére elengedtek.
Nem megtudják mondani , hogy szabad lehetsz e hanem úgy szervezik a munkát , hogy tudják akkor nem leszel munkába.
Én is már januárban megmondtam hogy július hanyadikán leszek szabadságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!