Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondás próbaidő alatt?

Felmondás próbaidő alatt?

Figyelt kérdés

Felvettek egy munkahelyre, március 1-től vagyok itt, 1 hónapig itt volt még a lány, akinek a helyére jöttem, április 1-től vagyok önállóan egymagam.

Nem igazán tetszett meg a hely, nincs sok motivációm itt, 2 kolléganőn nagyon érzem az ellenszenvet irányomban, volt olyan ,mikor még itt volt az elődőm a kolléganővel úgy sutyorogtak rólam, hogy ott álltam tőlük 1 köpésre, ekkor ment el a kedvem nagyon az az igazság :/

Volt most egy bakim, nem vettem észre, hogy jövő héten melyik nap kell oktatásra mennie a kollégáknak később kezdtem el szervezni a dolgokat,de azért még időben vagyunk, eléggé le lettem szidva, ha nem tetszik el lehet menni beszólás is volt.

Én nagyon filózom, hogy holnap végleg ott hagyom őket,az a baj, hogy ezt a munkakört más nem csinálja eléggé kitolnék velük , nem vagyok ilyen tipus, de ilyen helyzetben sosem voltam még,hogy munkahelyről ennyiszer sirva vagy teljesen lehangoltan menjek haza és indezt 2 hónap alatt.

Rengeteg a férfi kolléga, van aki elég durván nyomja a szexuális zaklatás szintű beszólogatásokat ez ami nagyon zavar még és most az egyik kolléga irodájába leszek betéve ,hogy "segítsenek" betanulni jobban.

2022. máj. 15. 23:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt nincs felmondási idő, ma reggel bemész, összepakolod a cuccod, benyőgöd, hogy sziasztok, és mehetsz egyenesen a HR-eshez, hogy felmondasz, így le se kell dolgoznod a napodat. A mai napért nyilván nem is kapsz pénzt.
2022. máj. 16. 07:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Kezdj el munkát keresni! Aztán mondj fel! Nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen!
2022. máj. 16. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Abban az esetben, ha ennyire lemerítik az aksimat, baromira nemvárnék amíg találok szuper állást, főleg mert munka mellett nehezebb. Amennyiben van némi megtakarítás, akkor rögtön eljönnék. Főleg, ha azt mondod, hogy átmenetileg akármit vállalsz.
2022. máj. 16. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Rögtön felmondanék a helyedben
2022. máj. 17. 12:28
 15/18 A kérdező kommentje:

Megtettem tegnap 😊

Megkönnyebbültem 🙏😊

2022. máj. 18. 01:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Király vagy! Megérdemled, hogy normális, nem kikészítő helyen dolgozz. 👍

Sok sikert a következő munkahelyhez!

2022. máj. 18. 05:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Tartoztál magadnak ezzel, örülök, hogy meglépted.

Sok sikert!

2022. máj. 18. 08:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted!!! Mit szóltak hozzá?
2022. máj. 18. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!