Felmondás próbaidő alatt?
Felvettek egy munkahelyre, március 1-től vagyok itt, 1 hónapig itt volt még a lány, akinek a helyére jöttem, április 1-től vagyok önállóan egymagam.
Nem igazán tetszett meg a hely, nincs sok motivációm itt, 2 kolléganőn nagyon érzem az ellenszenvet irányomban, volt olyan ,mikor még itt volt az elődőm a kolléganővel úgy sutyorogtak rólam, hogy ott álltam tőlük 1 köpésre, ekkor ment el a kedvem nagyon az az igazság :/
Volt most egy bakim, nem vettem észre, hogy jövő héten melyik nap kell oktatásra mennie a kollégáknak később kezdtem el szervezni a dolgokat,de azért még időben vagyunk, eléggé le lettem szidva, ha nem tetszik el lehet menni beszólás is volt.
Én nagyon filózom, hogy holnap végleg ott hagyom őket,az a baj, hogy ezt a munkakört más nem csinálja eléggé kitolnék velük , nem vagyok ilyen tipus, de ilyen helyzetben sosem voltam még,hogy munkahelyről ennyiszer sirva vagy teljesen lehangoltan menjek haza és indezt 2 hónap alatt.
Rengeteg a férfi kolléga, van aki elég durván nyomja a szexuális zaklatás szintű beszólogatásokat ez ami nagyon zavar még és most az egyik kolléga irodájába leszek betéve ,hogy "segítsenek" betanulni jobban.
Megtettem tegnap 😊
Megkönnyebbültem 🙏😊
Király vagy! Megérdemled, hogy normális, nem kikészítő helyen dolgozz. 👍
Sok sikert a következő munkahelyhez!
Tartoztál magadnak ezzel, örülök, hogy meglépted.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!