Évenként váltok, mert megunom a helyszínt/kollégákat, mi bajom van?
Kezdem úgy érezni, hogy baj van velem, de nem tudom megmagyarázni... lehet, hogy ez ilyen mentális dolog.
Arról lenne szó, hogy általában 1, 1-5 év után kiégek, megunom az adott munkahelyemet... ugyanazok az arcok, ugyanaz a hely, minden ugyanaz napról napra... volt, hogy ők sem értették, hogy "környezetváltozásra" van szükségem.
Ez lehet valamilyen mentális betegség?
Én is így vagyok. Szimplán nem szeretek olyan helyen dolgozni, ahol bunkók, gerinctelenek vannak többségben...ergó toxikus hangulat.
Volt már jó környezetű melóm, váltottam és megbántam.
Olyan munkakört kell találni, ahol van változatosság, mind feladatban, mind emberekben.
Én építőiparban dolgozom, pont ezt szerettem eddig, hogy 1-2 évente új projekt, és mindig vannak új arcok, régi-új ismerősök.
Viszont most egy ideje irodában vagyok, mindig ugyanazokat az életunt, céltalan lézengőket látom, és már rohadtul unom a mókuskereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!