Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha tudom hogy eljövök az új...

Ha tudom hogy eljövök az új állásból próbaidő alatt akkor tegyem meg mihamarabb vagy "várhatok" a próbaidő végéig?

Figyelt kérdés
Még nincs új állás ezért is kérdem. Viszont ha maradok a végéig azzal rosszat tehetek a cégnek. Tudom sokan úgy gondolják tegyek magasról a cég érdekeire, de ki tudja mit hoz még a jövő. Bár eddig is kb. 0 energiát fektettek belém (részben ezért is akarok eljönni) úgyhogy emiatt nem aggódom.

2022. máj. 8. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5,6 vok:akkor kezet foghatunk szinten zenész.. En eljottem, de volt hova. Ha nem lett volna,tuti maradok.(azóta meg is bántam) Szerintem gondold meg jól! Ha mást is mondtak az interjún v nem a teljes igazságot hátha érdemes kitartani.. De ezt te érzed. Mas nem dönthet. Sajnos en a makacs fejemre hallgattam.
2022. máj. 8. 16:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vok: Nagyon hamar éreztem en is a negatívumokat, de szerintem adni kell egy kis időt amíg leülepszenek a dolgok. Ne dönts elhamarkodottan. Igy utólag azt mondom mar csak nevetek azon ami ott es akkor "kiborított". Mennyi ideje vagy ott?
2022. máj. 8. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon áterzem, mert ateltem kicsit másként, máshogy, mivel nem a semmibe ugrottam. Engem konkrétan felhaborított hogy mást mondtak es más várt szerintem konkrétabban kell a feladatkört elmondani bar vki azt mondja úgyis minden ott derül ki. Csalódott voltam.
2022. máj. 8. 16:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Még eléggé a próbaidő elején vagyok, de így is kevés esélyt látok hogy majd csak "belenyugszok". Nagyon nem érzem magaménak. Meglássuk, 1-2 hét alatt is sok minden változhat.
2022. máj. 8. 19:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem belenyugodni kell, hanem akkor keresni kozben. Igen, valtozhat, adj esélyt, én nem adtam sajnos.:(
2022. máj. 8. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon mást csináltál nagyon mas mkorulmenyek közt v emberek nélkül dolgoztál most sok az inger, akkor az érinthet rosszul. Jelezted vkinek, hogy az interjún mást mondtak?
2022. máj. 8. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!