A diákmunkások zöme elfogadhatónak tartja a nettó 1150-1500 forintos órabért? És mi ebben a hír? SOKSOK dolgozó felnőtt nem diák is abszolút örülne ennek!!Nekem felnőtt dolgozóként nincs 1200 a nettó órabérem!
2022. máj. 5. 16:35
1/8 anonim válasza:
És ki nem szarja le? Egyébként mi a kérdés?
Mellesleg a diákok többsége 4 órában dolgozik vagy csak szezonálisan, te meg gondolom, főállásban. Tehát jó eséllyel kevesebbet keresnek így is.
2/8 anonim válasza:
Senkit nem érdekel mennyi az órabéred. Ha nem tetszik, akkor dolgozz máshol!
3/8 anonim válasza:
Azért mert te szarul keresel azért keressenek szarul a diákok is? Én egyetemista vagyok, már gyakorlatilag elvégeztem az alapszakot, 1700 nettót keresek. Ez is diákmunka. Teljesen normális hogy valaki nem akar gombokért elmenni dolgozni, pláne hogy minden rohadtul drágul.
4/8 anonim válasza:
Felnőtt dolgozóként elég low szintű melód lehet. Amúgy neked is lehet tanulni és közben diákmelózni, ha az jobban tetszik.
5/8 anonim válasza:
Amúgy igazad van. Én diákmunkákkal 1500 Ft-os órabérben szoktam dolgozni (alkalmi munkákkal, de 8 vagy 16 órákat egyszerre), és kiszámoltuk, hogy több az órabérem, mint az egyik szülőmnek, aki több diplomával dolgozik egészségügyben.
Persze én nyilván örülök a pénznek, de ez valahol elszomorító - és nem a diákok miatt, hanem mert rengeteg tisztességes munka nincs rendesen megfizetve. A munkáltatók meg örülnek, hogy a diákok után nem kell annyit adózni…
6/8 anonim válasza:
Diaknak elmegy az 1500, de aki albiba lakik, kocsija van stb elni is akar annak lofsz. 2ezer alatt nem meloznek de ink 2500alatt
7/8 anonim válasza:
Az a trükk, hogy nem kell albiban lakni. Legalábbis nem egyedül...
Egyébként az 1200 szerintem tök jó.
8/8 anonim válasza:
Inkabb az a trukk h jol kell keresni. Lakotars nemkell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!