Mit csinálnál, ha a végzettségednek megfelelő állást nem kapnál, de sürgősen munkára lenne szükséged, viszont a gyári munkát nem tudnád elviselni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 21:49
21/28 anonim válasza:
Jelentkeznék bolti eladó, futár munkákra. Ha nem vesznek fel/nincs munkalehetőség;
Ingyen elvihető cuccokat gyűjtenék marketplaceről majd eladnám őket. Lomiznék. Méh telepeznék.
22/28 anonim válasza:
Imádom az angolt tanulni, és a németet is :)
23/28 anonim válasza:
pedig elvileg egy portásnak kell vagyonőri.. jön egy ellenőrzés és fizethetnek rendesen majd..
24/28 Thunderfairy válasza:
23-as. Ott ahól én dolgozom nincs vagyőnőri egy portásnak se. Sőt, annyi a dolguk hogy szó szerint csak ne maradjon otthon.
25/28 anonim válasza:
1 évig voltam Shell kúton kútkezelő. Oda mindig kell ember.
26/28 anonim válasza:
Többféle végzettségem is van. Ha a legmagasabb szintű végzettségemnek megfelelőt nem kapnék, az eggyel alatta levőt próbálnám hasznosítani. Ha azzal se menne, akkor olyat keresnék, amihez sima érettségi is elég. Ha azzal se találnék munkát, akkor se gyárra gondolnék mindjárt, hanem akkor inkább bolti eladó lennék vagy árufeltöltő.
27/28 anonim válasza:
"Mogorva recepciós."
Miért voltál mogorva? :)
28/28 Metionin válasza:
Voltam ilyen helyzetben, közben csináltam a 2. diplomámat, szóval amíg az első évben sok tantárgyam volt és nappal be kellett járnom, addig mentem szépen a gyárba éjszakás műszakba, majd amikor már kevés tárgyam maradt és tudtam nappal dolgozni, ügyfélszolgálatos munkát vállaltam. Amúgy egész diákkoromat végigdolgoztam gyárakban, árufeltöltőként, nyomdában és mosodában, szükség esetén bármikor visszamennék, bár utáltam, sosem éreztem cikinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!