Megéri ismét váltanom?
Sajnos nem egészen úgy alakult az életem a munka világában eddig, ahogy szerettem volna. 2 éves iskolában tanultam érettségi után (nem akarok vitát nyitni a végzettséget illetően), de kezdetben nem ebben helyezkedtem el. 2 évet dolgoztam egy olyan pozícióban, ami nagyon távol állt tőlem, de akkor frissen végzettként örültem neki, hogy találtam valamit, gondoltam kezdésnek jó lesz. Majd kaptam egy lehetőséget hogy abban dolgozzak, amit tanultam, és ennek nagyon örültem, mert úgy éreztem végre elkezdhetek fejlődni. Viszont 1,5 alatt rengeteget romlott a helyzet az új helyen, nagyon kevés pénzért dolgoztattak minket, túlórákat nem fizették ki, túlhajszoltak, ami már nemcsak nekem, de a kollégáimnak is egészségügyi problémákat okozott. Most jött egy lehetőség hogy a régi munkahelyemen viszonylag kényelmes munkát végezhetnék, de bevallom kicsit szégyellem magam, és tanácstalan vagyok, mit tehetnék. Egyrészt úgy gondolom, hogy egészségem védelme érdekében el kellene vállalnom, mivel már a jelenlegi munkahelyemről is hazaküldtek, annyira kibuktam. Másrészt rosszul érzem magam, hogy úgymond egy helyben toporgok, a végzettségemben nagyot csalódtam, főleg, mert körbekérdeztem és több hasonló területen dolgozó ember is azt mondta, hogy náluk is ez a helyzet. Így viszont fogalmam sincs, mit kezdjek magammal, hogyan oldjam meg az extrém mentális fáradtság problémáját és mindemellett a tanácstalanságot az életemről. Valakinek valami ötlet? Kérlek normális válaszokat írjatok, mert így is elég rossz passzban vagyok.
Köszönöm
25/N
Köszönöm mindenkinek.
2-es - írtam neked
3-as - igen ezeket látom én is, még ha nehéz is lelkileg, de talán lesz lehetőségem rá hogy végre letegyem a jogsit és fejlesszem magam munka mellett. Illetve nagyobb eséllyel jövök rá, mit akarok kezdeni magammal, mint így teljesen kiégve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!