Megéri S21 Ultrára váltanom? Jelenleg Note 10-em van.
Pedig egy iPhone 13 Pro Max-ra már megérné váltanod, nem azt mondom hogy S21 Ultra rosszabb lenne csak más kategóriába esnek mondjuk supportban és megbízhatóságban is.
Amúgy ha kevésnek érzed igen, de amúgy nem feltétlen fog többet nyújtani mint a Note 10-ed, az is már közel csúcs volt, azóta sokat nem haladtak előre sajna.
#3.Adatvédelmi és lopás szempontból sokkal jobbak, meg azért az IOS stabilabb, nem igen van nyűgje. Ha bármi probléma van kb. azonnal orvosolják.
Kb. 10 év android használat után álltam át IOS-re, több csúcsandroidot is megjártam(volt köztük ref. modell is), de ilyen téren ég és föld a két rendszer közötti különbség. Még 1 alkalmazás telepítése sem 1 klikkből áll, sokkal biztosabb a használata.
Nyilván mindez megoldható androidon is ugyan úgy, de átlag user szempontból ez nem feltétlen olyan egyszerű.
Nem éri meg váltani.
Őszintén: Kihasználnád az S21 Ultra "extra tudását" ami egyébként nem is tud olyan sokkal többet, mint a Note 10?
Galaxy Note 20 Ultra!!! Nagyon dokat nézzem összehasonlításokat sajna Note10+ már nem lehet kapni igy Note 20 Ultrára esett a választás.
Kezembe nyomták az S21 Ultrát És a kinézete nem fogott meg.
Én még várnék a helyedben egy kicsit a Note 22-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!