Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 1,5 évig kibírnád -e egy...

1,5 évig kibírnád -e egy olyan munkahelyen ahol utálsz lenni?

Figyelt kérdés

Jelenleg levelezőn csinálom a sulit, mellette egy gyárban dolgozom egy fél éve kb... Utána tervezem elmenni innen, ha a sulit befejeztem.

Igazából a munka jó és könnyű, a fizetés is nagyon jó, de a társaság nem igazán jó, és utálok emiatt bejárni ide. Viszont más lehetőség a környéken nem igazán van, ami fizetés és munka szempontjából is megfelelő lenne nekem...

2022. máj. 3. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy meglenne a motiváció arra a másfél évre, és ha tudnám hogy utána tudok jobbra váltani, akkot igen.
2022. máj. 3. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Mennyi a lóvé?
2022. máj. 3. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Kibírtam ennél többet is olyan helyen ahova utáltam bemenni De ha csak a kollégákkal lenne a baj akkor biztos hogy változtatnék valamit hogy javuljon a viszony
2022. máj. 3. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik éve csinálom. És rohadtul nem látom a végét.......
2022. máj. 3. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:

#1-es detto.

Ha nincs motivacio es nem tudod magadban tisztazni, h mi a cel, miert csinalod, akkor veged.

Amugy megertelek, mert nincs szornyubb egy mergezo munkahelynel, leven, h tok sok idot toltunk ott.

De ha tudod, h miert csinalod, s hogy meddig kell " kibirni", akkor sikerulhet.

2022. máj. 3. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát max akkor, ha nem lenne más választásom, nem lenne a környéken más.
2022. máj. 3. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok év alatt megtanultam, hogy mindent ki lehet bírni. Volt nem egy rossz munkahelyem, amiknél ilyen-olyan okok miatt döntöttem úgy, kibírok valamennyi időt. Ha van célod, akkor van miért kibírni.

Vágtam a centit, nekem ez segített motiváltnak maradni, hogy láttam, egyre rövidebb már :)

2022. máj. 3. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
10. éve vagyok ilyen helyen. Bírom még, de nehezen.
2022. máj. 3. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 5 évig tűrte, h kibeszélték, látványosan bele rúgtak ahol tudtak ( 3 másik lány, 4en voltak egy irodában). A bögréjébe mosogató rongyot tettek, a virágait v túl locsolták, v nem locsolták egyáltalán.. Olyan sűrűn sírt, annyira sajnáltam. És csak miattunk, h ne kelljen messzibbre mennie, amikor gyerekek voltunk. Senki nem tett semmi, azóta 4 lány adta fel az ottani munkát 1 hónap után. Szóval másfél év elrepül :)
2022. máj. 18. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Kibírtam már kettő évet is egy ilyen helyen.
2022. júl. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!