Szerintetek váltsak munkahelyet?
2 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, középvezető pozícióban. Szinte csak nők vannak, rajtam kívül 1-2 fiatal vsn, a többi 50 év körüli. A problémát a vezetők (2fő) adják, soha nem jó semmi. Például: ha összehívok egy értekezletet megbeszélni ezt-azt, akkor az a baj, ha nem csinálok semmit, akkor az. Szeretnék, ha összevesznék a kollégákkal, többször is hazudtak arról, hogy mások szerint nem jól végzem a munkám, aztán pedig letagadták. Vinnyognak, ha újítani akarok, de akkor is sipákolnak, ha valami marad a régiben.
Ha rákérdezek, hogy mi bajuk van velem, akkor a válasz: seeemmmiiii, dehát régen így-úgy,és régen behódoltak a kollégák, nem úgy, mint a mostani fiatalok. Gondolom itt van a probléma gyökere. Ezek után maradjak még így itt, vagy hagyjam őket a francba a hülyeségeikkel? Mindenki tisztában van vele, hogy mennyire alkalmatlanok, másokat is piszkálnak. Nagyon felhúztam ma ezen magam. Annyi szól a hely mellett, hogy itt van tőlem 2 utcára, és pont.
Szerintem kezdj el új állást keresni, amikor megvan, akkor lépj.
Az a szomorú, hogy (úgy tűnik írásod alapján) megbeszélni nem lehet velük semmit. Aki "erre hajlamos" és pozícióban van, az tud furkálni, vagy olyan véleményt terjeszteni, amit hitelesen ad elő stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!