Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az etikus hogy felmondás...

Az etikus hogy felmondás alatt levő dolgozóként letiltottak a céges üzenőcsatornáról, de csak az írási jogot vették el, az olvasásit nem? vagyis nekem akárki küldhet akármit, de én senkinek semmit?

Figyelt kérdés

Nem sérti ez az egyenlő bánásmód követelményét? A céges üzenőfalon megvonták tőlem az üziküldési jogot, de nem vették el az olvasási jogot. Vagyis én senkinek semmit se küldhetek, de nekem bárki bármit. Amire aztán reagálni se tudok természetesen.

Most ez így etikus? Akkor vegyenek el minden jogot zárjanak ki, de akkor persze nekem se lehet küldeni semmit. Ez így fair.

Másik meg, mégis mitől fél a cég? Hogy „lázító“ tartalmakat küldök a cég dolgozóinak? Vagy mégis mitől fél?

Mert ha ez lenne a célom facebookon mailben továbbra is bárkit elérek, oda akármit küldhetek és arra nulla ráhatása van a cégnek.

Nem csak etikátlan hanem értelmetlen korlátozás ez.

2022. máj. 1. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Találj ki újat, erre is volt már valami variációd korábban.
2022. máj. 1. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet neked nem egyértelmű, de ezt fordítva akarták. Hogy te tudj írni, de olvasni semmit se, csak direkt üzenetet.

Én azért szólnék a föninek, hogy valaki nagyon bénácska.

2022. máj. 1. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Végre lelépsz az alapítványi suliból?
2022. máj. 2. 08:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Csira csicska csicskacsira gennyescsira
2022. máj. 8. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!