Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felmondás után derül ki, mit...

Felmondás után derül ki, mit is gondoltak rólam a kollegáim valójában évekig? Lehullanak az álarcok?

Figyelt kérdés

Amíg állásban van az ember, addig kénytelen jópofizni mindenkivel bizonyos szintig, mert nem mindegy napi 8 óra heti 5x hogy telik el.

De ha felmondok, és már tudható hogy hamarosan elmegyek végleg, akkor derül ki hogy azok az emberek akikkel akár éveket együtt melóztam mit is gondoltak rólam valójában?

Már nem áll érdekükben jópofizni, kendőzetlenül álarc nélkül úgy viszonyulhatnak hozzám ahogy igazából mindig is szerettek volna-csak a napi protokoll ezt nem hagyta?

Vagyis az a munkatárs, aki felmondás után úgy beszél velem mint egy darab szarral, az addig is ezt tette volna szíve szerint-csak nem merte? Most meg már meri?

Ennyi a történet?

2020. nov. 29. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem, az emberek jellemzően addig jópofiznak, amíg el nem mész, mert arra a pár hére már nem éri meg vitázni. Ha valaki most sz.rba vesz akkor inkább dühös rád, mert pl irigy vagy hűtlennek gondol stb. a felmondásod miatt.
2020. nov. 29. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:

"hűtlennek "

nem a szeretője vagyok csak a munkatársa. Az is még kemény 5 napig.

2020. nov. 29. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Ez azért nem ilyen egyszerű.

1. Értelmes ember akkor is intelligensen viselkedik, ha már tudja, hogy a kapcsolatotoknak hamarosan vége, kozben teljesen mindegy, hogy mit gondol rólad.

2. Ha valaki azután beszél veled mint egy darab szarral, hogy felmondtál, és ezzel nagy szárban hagyod a munkatarsaidat, és ezt te is tudod, ők is tudják... akkor az nem szép, de valahol érthető.

3. Vagy neked mondtak fel, te meg a felmondási idő alatt csak bejárogatsz, de nem dolgozol, akkor is érthető a reakció.

4. Vagy mondjuk azért mondták fel neked, mert kiderült rólad valami/csináltál valamit, és ezt a munkatarsad is nagyon sérelmezi (mármint a te cselekedetedet), akkor is érthető.

2020. nov. 29. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kolléganőm. Életemben akkora görénnyel, mint ő, nem találkoztam. Kedvenc szórakozásai közé tartozott mások után nyomozni, barátokat összeugrasztani, egy-egy embert kipécézni és kicsinálni, stb. Én nagyon utáltam, de azt hittem, a többség szereti, mert folyton jópofiztak vele, vitték neki névnapjára az ajándékokat, ilyenek.

Aztán felmondott, és szerveztek neki búcsúbulit. 30 főre foglaltak asztalt, és egyetlen ember ment el rá, a közvetlen főnöke, ő is csak udvariasságból.

Szóval igen, lehullottak az álarcok, de mindenki jobban járt volna, ha nem csendben utálja, a szemébe pedig nyalizik neki, hanem összefognak, és nem engednek a terrorjának.

2020. nov. 29. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi van Bazsi, minden nap új munkahely?
2020. nov. 29. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:

"Vagy neked mondtak fel, te meg a felmondási idő alatt csak bejárogatsz, de nem dolgozol, akkor is érthető a reakció."

Ez rövidre zárható. Én mondtam fel.

2020. nov. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!