Guminyuszmusz kérdése:
Hogyan lehet bloggerbe olyat csinálni, hogy ha elhúzod a kurzort akkor csillámló izék legyenek utána, azok meg lehullanak? Nagyon jól néz ki
Figyelt kérdés
kőszííí#blog #csillámcucc
2015. dec. 31. 15:05
1/7 anonim válasza:
itt az utolsó html kód az, leírja hova kell a szín kód, ezt a html/java script modulba kell bemásolni:)
2/7 A kérdező kommentje:
okéé de azt ahova be kell másolni hol találom? lehet, hogy hülye kérdés?
2016. jan. 5. 17:32
3/7 anonim válasza:
hát a mosuloknál van egy olyan, hogy html java script, azt hozzáadod, oda bemásolod a kódot az oldalról, elmented, és kész
5/7 A kérdező kommentje:
És amikor képet kér???
2016. jan. 8. 18:16
6/7 anonim válasza:
Ennél nem kér képet... Csak nem értem, hogy ha ennyire nem megy, akkor miért nem nézel segítséges, meg designes blogokat. Ez is ilyen amit mutattam. Vagy legyen egy kis önállóság bebned, és jöjj rá. Érdekes, én is nem rég kezdtem, és ezt az oldalt is, és minden egyebet egyedül találtam meg, mert kerestem, kutattam, foglalkoztam vele. Akkor mások is meg tudják csinálni... Még te is😉 csak akrani kell, és kell hozzá egy kis ész, meg elszántság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!