Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahelyet tudnék...

Milyen munkahelyet tudnék találni ezekkel a feltételekkel?

Figyelt kérdés

- Ami a legfontosabb, hogy minden hétfőn 16-ra pszichológushoz kell mennem, illetve néhány hónapon belül elkezdődik majd a csoportterápia is, arra is heti egyszer, fix időpontban kell majd mennem. Ezen kívül havi egyszer pszichiáterhez és fogorvoshoz is kell mennem.

- Ne legyen párom beosztásával teljesen ellentétes (Nincs fix beosztása, változó időpontokban dolgozik, kivéve éjszaka, szóval éjszakás munka is kizárva).

- Ne minimálbér és hasonló legyen a fizetés, hanem meg tudjak élni belőle. Nincsenek irreális elvárásaim, hiába örülnék egy kifejezetten jó fizetésnek, megelékszem egy átlagossal is.

- Budapesten.

- Jogsim és angol tudásom van csak, semmilyen végzettségem sincs.

Leginkább az első szempont miatt félek, hogy nem találnék semmit, pedig az a legfontosabb. Illetve azt se tudom, hogy melyikkel járnék jobban egy állásinterjún, ha elmondanám az igazat, vagy ha csak annyit mondanék, hogy "dolgom van".

2022. ápr. 30. 15:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Budapesten akarsz átlag fizetést, semmi végzettséggel, úgy hogy valszeg vmi pszichés bajod is van (nem írtad le miért járaz pszichológushoz, csop.terápiára meg pszichiáterhez, de gondolom nem viccből). Az időbeosztásoddal eleve gond lesz, ezt jól sejtetted, mivel a legtöbb munkahelyen 8-16, vagy 9-17ig tart a munkaidő. Esetleg ha rugalmas munkaidőt kínáló állást tudsz találni, egyébként meg ilyen 6 órás/ részmunkaidős állások jöhetnének szóba, amik viszont nem fizetnek jól - legtöbbször átlagosan sem. Nem írtad a korod, de ha fiatal vagy akkor adminisztrációs munkákra lenne esélyed (ilyen pozíciókra általában fiatalokat, diákokat várnak, akik nem tudnak heti 40 órát vállalni), de ez talán még rosszabbul fizet. Mást nem tudok, kötetlen munkaidejű munkákhoz nincs végzettséged, sem más képességeid (pl egy üzletkötőnek, értékesítőnek kimagaslóan kell tudni kommunikálni)
2022. ápr. 30. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a dolgom van eleg. Biztosan nem mondanék többet sem az interjún sem kesobb.
2022. máj. 1. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet 6-ra járni a pszichológushoz? Én úgy jártam munka után, mondjuk csak heti/kétheti egyszer.
2022. máj. 2. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Nekem 1 kérdésem van. Oké, higy nincsenek képesítéseid, de mit teszel azért, hogy többre vidd?

Mondjuk hogy olyan fizetésed legyen, amivel megélsz, és félre is teszel.

Én cégem vesz fel ilyen embereket, ad is nekik olyan lehetőséget, amivel jól kereshet (fizeti nekik a CE-s jogsit), de a minimum elvárás azért az hogy legyen motiváció....

2022. máj. 2. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen meló létezne nem törnék magukat az emberek.
2022. máj. 2. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok a cégednek, hogy pszichésen beteg embereket ültet kamion volánja mögé.

Értem én, hogy nagy a sofőr hiány meg, hogy szar munka és a kutya sem akarja csinálni, de azért ez már ki*aszott veszélyes.

2022. máj. 7. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!