Milyen munkahelyet tudnék találni ezekkel a feltételekkel?
- Ami a legfontosabb, hogy minden hétfőn 16-ra pszichológushoz kell mennem, illetve néhány hónapon belül elkezdődik majd a csoportterápia is, arra is heti egyszer, fix időpontban kell majd mennem. Ezen kívül havi egyszer pszichiáterhez és fogorvoshoz is kell mennem.
- Ne legyen párom beosztásával teljesen ellentétes (Nincs fix beosztása, változó időpontokban dolgozik, kivéve éjszaka, szóval éjszakás munka is kizárva).
- Ne minimálbér és hasonló legyen a fizetés, hanem meg tudjak élni belőle. Nincsenek irreális elvárásaim, hiába örülnék egy kifejezetten jó fizetésnek, megelékszem egy átlagossal is.
- Budapesten.
- Jogsim és angol tudásom van csak, semmilyen végzettségem sincs.
Leginkább az első szempont miatt félek, hogy nem találnék semmit, pedig az a legfontosabb. Illetve azt se tudom, hogy melyikkel járnék jobban egy állásinterjún, ha elmondanám az igazat, vagy ha csak annyit mondanék, hogy "dolgom van".
Nekem 1 kérdésem van. Oké, higy nincsenek képesítéseid, de mit teszel azért, hogy többre vidd?
Mondjuk hogy olyan fizetésed legyen, amivel megélsz, és félre is teszel.
Én cégem vesz fel ilyen embereket, ad is nekik olyan lehetőséget, amivel jól kereshet (fizeti nekik a CE-s jogsit), de a minimum elvárás azért az hogy legyen motiváció....
Gratulálok a cégednek, hogy pszichésen beteg embereket ültet kamion volánja mögé.
Értem én, hogy nagy a sofőr hiány meg, hogy szar munka és a kutya sem akarja csinálni, de azért ez már ki*aszott veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!